- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
nope.
SmilezZ demiş ki:okan abi bende vardım :)
dostum 1 aylık 100 post la görevli olanlar uygun görülürse yaparlar diye düşünüyorum benimde 1 sene oldu 850post var.IronyOfFate demiş ki:1 sene doldurmak şartmı?
evet hacım geldim :)extraloob demiş ki:tatile çık gel kuzum hallederiz
Sağol arkadaşım ilgilendiğin için bende bi istekde bulunayım old scholl için işallah yetkili arkadaşlar yakından ilgilenirler...warning demiş ki:dostum 1 aylık 100 post la görevli olanlar var gerisini sen hesapla pls benimde 1 sene oldu 850post var ama işteeeIronyOfFate demiş ki:1 sene doldurmak şartmı?
bu kimeydi okan abiextraloob demiş ki:nope.
işi vardır forum admini olmak kolay değilIronyOfFate demiş ki:Okan abi bizimlede ilgilenirse güzel olacak
dogru soluosun aktif baslıklara baktıgımda okan abi pm pls die baslıklar oluoIceQueen demiş ki:işi vardır forum admini olmak kolay değilIronyOfFate demiş ki:Okan abi bizimlede ilgilenirse güzel olacak
bekliyoruz meraklaextraloob demiş ki:çok büyük projelerin peşindeyiz o yüzden bu sıralar yoğunuz ileri ki günlerde projelerimizi sizlere duyuracağız ve bizleri takdir edeceksiniz ^_~
warning demiş ki:evet hacım geldim :)extraloob demiş ki:tatile çık gel kuzum hallederiz
extraloob demiş ki:çok büyük projelerin peşindeyiz o yüzden bu sıralar yoğunuz ileri ki günlerde projelerimizi sizlere duyuracağız ve bizleri takdir edeceksiniz ^_~