3 yıl değil henuz 2. yılın dolmamışDaRKWaTcH demiş ki:Bende old school olmak istiyorum yakında 3. yılımı dolduracağım seviyeli terbiyeli biriyim.
Önemli olan ilk yılını doldurman onu da doldurmuşsun zati.DaRKWaTcH demiş ki:Bende old school olmak istiyorum yakında 3. yılımı dolduracağım seviyeli terbiyeli biriyim.
DaRKWaTcH demiş ki:Bende old school olmak istiyorum yakında 2. yılımı dolduracağım seviyeli terbiyeli biriyim.
sadece post zaman deil kardeş birazda tanınman gerek bende olamadım zamandan dolayı basketboll sevdiğim için fan a girdimTheRage demiş ki:Bende Old School olmak istiyorum lakin post limitine gelemedim Neyse zamanla oda olur inş
Haklısınbydeniz demiş ki:sadece post zaman deil kardeş birazda tanınman gerek bende olamadım zamandan dolayı basketboll sevdiğim için fan a girdimTheRage demiş ki:Bende Old School olmak istiyorum lakin post limitine gelemedim Neyse zamanla oda olur inş
Belli kurallar var ve bu kuralları görmezlikten gelmek eskilere saygısızlık olur.Israr etmen anlamsız.bydeniz demiş ki:evt abi ben daha yetkiliyim çünkü ben basketboll oynuyorum onlar bilmio