Advance

Çekip gitmek diye bişey olmadı ama uyumsuzluk olabilirextraloob demiş ki:sebebini ben bile hatırlamıyorum da muhtemelen bu pp davasında çekip gitmene veya uyumsuzluğuna kızmışımdır
Çekip gitmek diye bişey olmadı ama uyumsuzluk olabilirextraloob demiş ki:sebebini ben bile hatırlamıyorum da muhtemelen bu pp davasında çekip gitmene veya uyumsuzluğuna kızmışımdır
açık konuşayım, banlandığın dönemlerde tavrından memnun değildim.Advance demiş ki:sebebini ah bir bilsem ne güzel olacak çözemedim bi türlü ya
ps:özelden belirtirsen sevinirim =)
foreveralone demiş ki:bunların hepsine uyuyorum ben niye bekliyorum?Majestic demiş ki:Selamlar extraloob.com ailesi;
Evet OldSchool alımlarımız tekrardan başlamıştır.Bunun için aradığımız bazı şartlar var tabiki.^^
1-Öncelikle forumda 1 senesini doldurmuş olacak.
2-Mesaj sayısı en az 500 olacak.
3-Tanıdığımız kadarı ile seviyeli kişiler olacak.
Sizde bu kurallara uyuyorsanız ne bekliyorsunuz?
Altını çizerek söylüyorum ki, kesinlikle ben neden alınmadım gibi sorularla karşımıza gelmeyin.10K postunuz bile olsa seviyeli olmayan kişiler kesinlikle alınmayacak!
İyi forumlar dilerim.
Ps:İsteklerinizi bana Pm yolu ile atmayın.Buraya yazın ben ilgileneceğim.
Saygılarımızla;
foreveralone demiş ki:foreveralone demiş ki:bunların hepsine uyuyorum ben niye bekliyorum?Majestic demiş ki:Selamlar extraloob.com ailesi;
Evet OldSchool alımlarımız tekrardan başlamıştır.Bunun için aradığımız bazı şartlar var tabiki.^^
1-Öncelikle forumda 1 senesini doldurmuş olacak.
2-Mesaj sayısı en az 500 olacak.
3-Tanıdığımız kadarı ile seviyeli kişiler olacak.
Sizde bu kurallara uyuyorsanız ne bekliyorsunuz?
Altını çizerek söylüyorum ki, kesinlikle ben neden alınmadım gibi sorularla karşımıza gelmeyin.10K postunuz bile olsa seviyeli olmayan kişiler kesinlikle alınmayacak!
İyi forumlar dilerim.
Ps:İsteklerinizi bana Pm yolu ile atmayın.Buraya yazın ben ilgileneceğim.
Saygılarımızla;
elimde olmayan sebeplerden dolayı. Fakat bu durum şuan aşıldı!. Yinede siz bilirsiniz.extraloob demiş ki:şartlar uygun olsada aramızda çok fazla göremiyoruz seni dönmsel geliyorsun oysa ki bir OldSchool daimi buradadır ^^
Advance demiş ki:Tekrar başvurmak isriyorum mod başvurusu reddedilmiş zati xP
tam anlayamadımextraloob demiş ki:Advance demiş ki:Tekrar başvurmak isriyorum mod başvurusu reddedilmiş zati xP
PHR34|< demiş ki:Bende Olmak Istıyorum ^^
L_e_g_e_n_D demiş ki:OldSchool olabilir miyim ?
extraloob demiş ki:L_e_g_e_n_D demiş ki:OldSchool olabilir miyim ?
üyelik tarihine saygım sonsuz ama OldSchool payeside bazı kriterler istiyor canımcım ona da saygılıyım
Crisis demiş ki:Ben EXL Elite idim ne olduysa grup kapatılmıs galiba.Eski üyelere özel bi grubunuz varsa beni tekrar sokabilirmisiniz o gruba acaba? :)
sabırsızlıkla bekliyorum o zaman nickimin altında rütbe görmeyince öksüz gibi hissettim kendimiextraloob demiş ki:Crisis demiş ki:Ben EXL Elite idim ne olduysa grup kapatılmıs galiba.Eski üyelere özel bi grubunuz varsa beni tekrar sokabilirmisiniz o gruba acaba? :)
var az kaldı geliyorrr