- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
not yet.
sence ?MetoveR demiş ki:Bu Kıme Söylenen Bi Cümle...
Kural kuraldır.DaGangsta demiş ki:Mesajın 500 olması şart mı? Ben sadece gerek duyduğum konulara yorum yazıyorum, post kasmayı sevmem. Değerlendirilirse, old school olmak istiyorum.
SweeTChieF demiş ki:Kural kuraldır.DaGangsta demiş ki:Mesajın 500 olması şart mı? Ben sadece gerek duyduğum konulara yorum yazıyorum, post kasmayı sevmem. Değerlendirilirse, old school olmak istiyorum.
Anlıyorum. Alacak baya yol var o zaman. İlgilendiğiniz için teşekkürler.extraloob demiş ki:SweeTChieF demiş ki:Kural kuraldır.DaGangsta demiş ki:Mesajın 500 olması şart mı? Ben sadece gerek duyduğum konulara yorum yazıyorum, post kasmayı sevmem. Değerlendirilirse, old school olmak istiyorum.
+1907
bu kural post atmanız için değil ortamda tanınmanız ve sizi bizlerin gördüğünde aa evet tanıyorum hem güzel msajları var hemde old school'lu dememiz içindir
LetheVaLente76 demiş ki:old school pek bnm tarzım degil ama olacak arkadaslara hayırlı olsun güzel bir topic güzel bir grup... (: Sözlük yazarı olmaktan memnunum (:
Lütfen kuralları okumadan yorum yapmayın. 1 senelik olup, en az 500 post gerekiyor başvuru icin._NEMESIS_ demiş ki:slm uzun zamandır şehir dışındaydım ilgilenemiyodum yeni geldim benida yaparsanız sevinirim