- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
welcome kuzum ^^
Hacım sen şimdi nerelerdesinTruth demiş ki:500 mesaj veya 1 yıllık kullanıcı hesabım olmayabilir.Ama Old School bizi bu siteden yapacaksa olmak isterim.Sizlere hiçbir saygısızlığım olmadı ve olmayacak.Ama sanki bu sitede 1 yıllık kayıtlıyım bu sitede bir yetkim olduğuna ve tanıştığım insanlar için çok mutluyum.500 mesaj bir şey degil asdf yazıp yapanlarda var.Önemli olan düzgün mesajlar atmak benim 250 mesajımın 500 yerinede koyulabileceğine inanıyorum.Bende Old School olmak istiyorum.
TaygunShot demiş ki:Bende olmak isityorum 1 sene mi doldurdum ayrıca 500'den daha fazla post sayım var.
TaygunShot demiş ki:TaygunShot demiş ki:Bende olmak isityorum 1 sene mi doldurdum ayrıca 500'den daha fazla post sayım var.
TaygunShot demiş ki:TaygunShot demiş ki:TaygunShot demiş ki:Bende olmak isityorum 1 sene mi doldurdum ayrıca 500'den daha fazla post sayım var.
Sitede yanlisimmi oldu. Damm Old School olmak istiyorumextraloob demiş ki:welcome kuzum ^^
Benim icindemiextraloob demiş ki:daha erken.
rapstar0016 demiş ki:500 post kasmak mecbur mudur ?
Benim talebim redmi edildi?extraloob demiş ki:TaygunShot demiş ki:TaygunShot demiş ki:Bende olmak isityorum 1 sene mi doldurdum ayrıca 500'den daha fazla post sayım var.
welcome