Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ben isterim walla hatta lvl 90 sınırı gelince aynı serverda buluşmayı dilerim Cool

metin sen bundan sonra sro oynayamazsın cesaret edemezsin başlamaya yeniden

Ya bırakın beyler adam gidiyo int çar açıyo 1 ayda 64 oluyo ne anladım ben bundan int çar=lol ç.ar :lol: gelmesin bi iintçi nopu eksik olur glavimin ucu paslanmass onu keserken lol :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
Ama[D]ouS ` demiş ki:
Turk_Knight demiş ki:
Mal insan heryerde post kasmak zorundamısın.Bizim sitede boyle malların post sayısını 1 yaparlarda neyse Neutral

Senin Kadar MaL İnsan'mı Var !!! Sen Kendinden Geçmişsin!!! YazıkLarı Olsun Sana YazıkLar !!

bi Laf Attığın guiLd'e Gidersin.. Bide aLLahımıza Dinimize Söven guiLd'e Gidersin.. Sen deiL İnsan

Hayvan biLe oLmazsın.. YazıkLar oLsun Sana YazıkLar..

Konuyu Açan Arkadaştan Özr diLerim.. Burası Tartışma Yeri deiL Ama Kendimi tutamadım.. Bu tür insanLarında Türk'üm Yada MüsLümanım.. Demesi Çok Zoruma Gidiyor Çok ...

A

Anonymous

Guest
Leth4L ,AmaDouS kötü yola düşmüş... Düşene herkes vurur sen vurma... Baytarların sözüne uyalım ( KENDİ HALİNE BIRAKALIM KENDİSİNİ... ! )

+

OSKIJEN EFSANESİ BİTTİ.... TG - URI - ISYU keserek EFSANE OLUNMUYO...

OSKIJEN Server ın kralı iken biz daha 50 olmamıştık. Şimdi Leth4L in karşısına çıkamaz bile...
Bir Tavsiye: EFSANE olmuş charları , hakkını veremeyecek kişilere satmayın! Sattınız mı bir daha geri dönmeyin! Charınız kaybolsun ama Namınız yürüsün bari...

Selametle!...

Efsaneymiş int çar açıp 24 sat pre alıp bota koymayla efsane olunuyosa bende efsaneyim :lol:

Leth4l in Charı Baya Kral Baba Bi Char Kendi Lv inde Hiç bi Char Yıkamas onu

Kapıstık Görduuk

AmaDouS Bana Mal Dicek Kapasite de deilsin

Sen Git Yalakalık Yap

Dün onlara Söwğyosun Bu gun Bize Yarın Kim bilir Kime

İktidar Yalakası :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
LaNCeLoT demiş ki:
Leth4L ,AmaDouS kötü yola düşmüş... Düşene herkes vurur sen vurma... Baytarların sözüne uyalım ( KENDİ HALİNE BIRAKALIM KENDİSİNİ... ! )

+

OSKIJEN EFSANESİ BİTTİ.... TG - URI - ISYU keserek EFSANE OLUNMUYO...

OSKIJEN Server ın kralı iken biz daha 50 olmamıştık. Şimdi Leth4L in karşısına çıkamaz bile...
Bir Tavsiye: EFSANE olmuş charları , hakkını veremeyecek kişilere satmayın! Sattınız mı bir daha geri dönmeyin! Charınız kaybolsun ama Namınız yürüsün bari...

Selametle!...

kahvekeyfi

A

Anonymous

Guest
L3th4L demiş ki:
Ama[D]ouS ` demiş ki:
Turk_Knight demiş ki:
Mal insan heryerde post kasmak zorundamısın.Bizim sitede boyle malların post sayısını 1 yaparlarda neyse Neutral

Senin Kadar MaL İnsan'mı Var !!! Sen Kendinden Geçmişsin!!! YazıkLarı Olsun Sana YazıkLar !!

bi Laf Attığın guiLd'e Gidersin.. Bide aLLahımıza Dinimize Söven guiLd'e Gidersin.. Sen deiL İnsan

Hayvan biLe oLmazsın.. YazıkLar oLsun Sana YazıkLar..

Konuyu Açan Arkadaştan Özr diLerim.. Burası Tartışma Yeri deiL Ama Kendimi tutamadım.. Bu tür insanLarında Türk'üm Yada MüsLümanım.. Demesi Çok Zoruma Gidiyor Çok ...
Omg bılıp bılmeden konusma müslümanım dıyen yok zaten :mrgreen: :mrgreen: :lolmuch:

A

Anonymous

Guest
Leth4L 64 ken 63 Lv bowcu 2 skıll atıodu bunu oda bılır Ne dıyım artk :mrgreen:

abi nolur dön yaa sen dönmezsen senin gibi ezik intçileri nerlerden bulupda kescez dön plsss :mrgreen:

LoL__? demiş ki:
abi nolur dön yaa sen dönmezsen senin gibi ezik intçileri nerlerden bulupda kescez dön plsss :mrgreen:
Sen Str misin

Bence Str si İnt i iyi werilmiş bi Hybird Str leri Darma duman Edebilir

İnt den İnt e Fark var :mrgreen:

ya bırak adamın parası war zengin çocuğ heralde 10 tane bilgisayarı war sanırım herbirine intçi çar açıyo pre basıyo 1 ayda 60 olup yarkan kesiyo sonra efsaneyim diye geziyo ortalıkta tek anlamda bu :mrgreen:

LoL__? demiş ki:
ya bırak adamın parası war zengin çocuğ heralde 10 tane bilgisayarı war sanırım herbirine intçi çar açıyo pre basıyo 1 ayda 60 olup yarkan kesiyo sonra efsaneyim diye geziyo ortalıkta tek anlamda bu :mrgreen:
paran varsa sende yap yoksa sssussss

Yukarı Alt