Doğru söze ne denir kahvekeyfi ExclamationStarkDrache demiş ki:Madem Oyunu Bırakmışsın tekrar Gelipte Hayatını Karartma derim. Cool
Doğru söze ne denir kahvekeyfi ExclamationStarkDrache demiş ki:Madem Oyunu Bırakmışsın tekrar Gelipte Hayatını Karartma derim. Cool
Ne Diyelim Abi Sana Bu Lafları Soyleyenler Utansın Bu Arada Oyuna Donsen Tam Super Olcaktı Wink Cunku Sımdıkı OSKIJEN Ks Acmıs Nalları Toplatıyo Bana Crying or Very sadOSKIJEN demiş ki:zengin çocuğu mu ?
1. Çocuk Değilim Yaşım 24 Grafikerim.(çok şükür kendi paramı kazanabiliyorum.Ana baba parası ile değil)
2. Oyunu Bilerek Oynamak ile Gır Gır olsun diye oynamak arasında fark var
3. Evet Yeri Geldi 10 Laptop ile yeri geldi Tek Pc de 10 char açarak kastım bunları.
4. OSKIJEN hybird idi.Ama benim tek charım OSKIJEN değildir.STR charlarımıda bilen biliyor.
5. Bu başlığı açar iken niyetim oyuna dönmek değil.Sadece özleyenleri görmek istememdi.
6. 1 ayda 60 lvl değil 74 lvl hybird char kasıyordum. 70 Lvl de STR idi.
7. Her Chara aldığım silk sayısı sadece 300 dür.
8. İşin ayrı bir tarafı Hem NAM yaptım hem para Kazandım.Şuana kadar ki charlarımdan gelen para 3.5 Milyardır.Aldığım zevk Tanıdığım abiler-Arkadaşlar ve Kardeşlerde diğer güzellikleridi.
darısı sizlerin başına
atma gözüm ks kapalı asıl sem laf atmak için birisini arıon Madmuratko193 demiş ki:Ne Diyelim Abi Sana Bu Lafları Soyleyenler Utansın Bu Arada Oyuna Donsen Tam Super Olcaktı Wink Cunku Sımdıkı OSKIJEN Ks Acmıs Nalları Toplatıyo Bana Crying or Very sadOSKIJEN demiş ki:zengin çocuğu mu ?
1. Çocuk Değilim Yaşım 24 Grafikerim.(çok şükür kendi paramı kazanabiliyorum.Ana baba parası ile değil)
3. Evet Yeri Geldi 10 Laptop ile yeri geldi Tek Pc de 10 char açarak kastım bunları.
4. OSKIJEN hybird idi.Ama benim tek charım OSKIJEN değildir.STR charlarımıda bilen biliyor.
5. Bu başlığı açar iken niyetim oyuna dönmek değil.Sadece özleyenleri görmek istememdi.
8. İşin ayrı bir tarafı Hem NAM yaptım hem para Kazandım.Şuana kadar ki charlarımdan gelen para 3.5 Milyardır.Aldığım zevk Tanıdığım abiler-Arkadaşlar ve Kardeşlerde diğer güzellikleridi.
darısı sizlerin başına
Yanlıs Gormusum Demekki Confusedapiah demiş ki:atma gözüm ks kapalı asıl sem laf atmak için birisini arıon Madmuratko193 demiş ki:Ne Diyelim Abi Sana Bu Lafları Soyleyenler Utansın Bu Arada Oyuna Donsen Tam Super Olcaktı Wink Cunku Sımdıkı OSKIJEN Ks Acmıs Nalları Toplatıyo Bana Crying or Very sadOSKIJEN demiş ki:zengin çocuğu mu ?
darısı sizlerin başına
Doğru söze ne denir ?LaNCeLoT demiş ki:Leth4L ,AmaDouS kötü yola düşmüş... Düşene herkes vurur sen vurma... Baytarların sözüne uyalım ( KENDİ HALİNE BIRAKALIM KENDİSİNİ... ! )
+
OSKIJEN EFSANESİ BİTTİ.... TG - URI - ISYU keserek EFSANE OLUNMUYO...
OSKIJEN Server ın kralı iken biz daha 50 olmamıştık. Şimdi Leth4L in karşısına çıkamaz bile...
Bir Tavsiye: EFSANE olmuş charları , hakkını veremeyecek kişilere satmayın! Sattınız mı bir daha geri dönmeyin! Charınız kaybolsun ama Namınız yürüsün bari...
Selametle!...
lancelot ve lethal'i benim gibi seven cok kişi var bu forumda kafana takma sen WinkOSKIJEN demiş ki::) ahahahah ya hakikaten şu forumda sizi seven bir kişi varmı acaba lancelot ve lethal kahbecikleri.