böyle bi yama çıkmadı daha ama çıkacaktır. Zaten oyunda 4 büyükler mevcut..mel1h___ demiş ki:Pes 2008 Türkiye süper ligi yaması koyabilirsen çok iiyi olur... YEni kadrolu olanlar.
böyle fps oyunlarında son save olmaz çünkü oyun bittikten sonra yapabileceğin tek şey kalır oda son bölümü tekrar tekrar oynayabilmek... GTA gibi bölüm geçtikçe yeni şeyler alabildiğin bir oyun olsaydı o zaman olurdu yada örnek olarak need for speed verebilirim. Böyle ilerlemeli oyunlarda bulunmaz WinkDarthVadeR demiş ki:Splinter Cell : Pandora tomorrow %100 save game ve trainerini bulabilirmisiniz..Bulamassanizda saglik olsun.
Yahu sro nun goldhack ı cıktımı yoksa kafa bulmak ıçın bı yazdın extrabeerLosCules demiş ki:Sro bot+no_dc+goldhack yaması for Legend II xD
yav kusura bakma hacım öyle unutmuşum hatırlattığın için sağol...BaTTeRST demiş ki:sen half life yama bakıcaktın bana Rolling Eyes
Rar şifresi: www.extraloob.com
eyw mucXS0NS4HN3 demiş ki:yav kusura bakma hacım öyle unutmuşum hatırlattığın için sağol...BaTTeRST demiş ki:sen half life yama bakıcaktın bana Rolling Eyes
Üreticinin Açıklaması:
Half-Life ve modları için yapılmış olan bot paketi. Bu program ile, hiç bir ağa bağlı olmadan, bilgisayara karşı Half-Life, Team Fortress, Opposing Force vs. oynayabilirsiniz. Ayarlanabilirlik sayesinde, botların zorluk seviyelerini, isimlerini hatta konuşmalarını da düzenleyebilirsiniz.
Kurlumu:
Half Life`ın kurulu olduğu yere install yapın sonra Half Life`ın dosyasının ıcındeki ``e-xploder bot`` adlı dosyayı acıyoruz valve dosyasına gırıyoruz ve kura tıklıyoruz.Baslattakı e-xploderın içindeki Half Life`ın calıstıra tıkladkıtan sonra iş bitiyor.
Link:
http://rapidshare.com/files/79051747/HalflifeBot.rar
Kod:Rar şifresi: www.extraloob.com
LaSTGLaVieR demiş ki:max payne 2 kung fu mod
Evet sxe 4.4 çıktı bazı serverlara giremiyorum 4.3 ile. Yeni versiyounn en güvenli siteside kendi sitesidir bu yüzden bşka siteye yönlendiripde vebalinizi almayayımBaTTeRST demiş ki:S0NS4HN3'cim cs1.5de sxe ile girince ekran karırıyo sanırım 5-6 saniye sonra kararıyo sanırım sxe ver. değiştirdi bulabilirsen koyabilirmisin
tamam onada bakarımBaTTeRST demiş ki:teşekkürler bulursan bide wall isterim 1.5 için