h.g kanka özledık senı sepetini özledık nolur gellajdafalaklar demiş ki:wolke ben nukeci76 nbr kanka geldim memleketten hatta bugun kastım birazda %80 ytaptım yine dc bu ne dc dir arkadas
h.g kanka özledık senı sepetini özledık nolur gellajdafalaklar demiş ki:wolke ben nukeci76 nbr kanka geldim memleketten hatta bugun kastım birazda %80 ytaptım yine dc bu ne dc dir arkadas
Açmadın mı? Charın adı xxxD4xxx'di ben de o sensin sandım xDxxxD4xxxfero demiş ki:iide ben ecsro oynamiyom isro yu nasil oynayim hem greece de hic car acmadim x)
bağımlıFURKANAR demiş ki:bu ne yaw inş yeni pc yi hemen alırlar ecsroya giremiyoz isroda da ekran kartı hatası yiyoruz napcam ben en iyisi sroyu aklımdan silmek ama mümkün olmuyor işe
ben pc nin yanındaki kokulu cam süsü var enterın üstüne koyuyorum gidip tv izliyorum forumlarda gezip güzel program varmı diye bakıyorum sokakta top oynuyorum daha fazla yazamıcam parmaklarım yoruldu oyuna girmek için o kadar çok bekliyorum ki yapıcak bu kadar çok şeyim oluyo bana ve tüm pSro oyuncularına Allah'tan sabır gm den restart diliyorumironeye_TR demiş ki:beyler peki oyuna girmeyi denerken napıyosunuz bn exlde takılıyom ps oynuyom diğer pcde counter oynuyom bakkala gidiyom geziyom biraz mahallede lost veya avatar seyrediyom peki siz napıyosunuz