Yapmaz evet. Adam enayi mi? Bulmuş para kazanma yollarını oohhhironeye_TR demiş ki:ocean yapmazki
Yeni server daha çok yer demek , daha çok yer benim oyuna başlamam demek , benim oyuna başlamam demek 30 kişilik bir grubun oyuna başlaması demek , 30 kişilik bir grubun oyuna başlaması demek silk satışının artması demek , silk satışının artması demek ciro'nun artması demek vs vs ...Wax Whine demiş ki:Yapmaz evet. Adam enayi mi? Bulmuş para kazanma yollarını oohhhironeye_TR demiş ki:ocean yapmazki
Ben olsam ben de açmazdım
Sen de mi geleceksin Ecsro'ya O zaman açsınlar bi tane dahaKemalist demiş ki:Yeni server daha çok yer demek , daha çok yer benim oyuna başlamam demek , benim oyuna başlamam demek 30 kişilik bir grubun oyuna başlaması demek , 30 kişilik bir grubun oyuna başlaması demek silk satışının artması demek , silk satışının artması demek ciro'nun artması demek vs vs ...Wax Whine demiş ki:Yapmaz evet. Adam enayi mi? Bulmuş para kazanma yollarını oohhhironeye_TR demiş ki:ocean yapmazki
Ben olsam ben de açmazdım
Saçmalamadan Arındırırsak ; Oyuna girememe sorunu olduğu için oynamayanların ve oynayıpta bırakanların geri dönmesi demek...
Stall network ten item çekince atıyor beni de 2 kere attısky1 demiş ki:Yaa Tam giriom (F) ye basıom gLobaL aLmak için atıo bu 4. oLdu :(
Evet ndn öyLe yapıyo acabaTwiLighT demiş ki:Stall network ten item çekince atıyor beni de 2 kere attısky1 demiş ki:Yaa Tam giriom (F) ye basıom gLobaL aLmak için atıo bu 4. oLdu :(