lav

rank8
tombalaci abi bişi sorcam bu partları indirdiqim zamanhçç bi madiapk2 faLan oLması qerekLi deiL demi sadece ESCRO doysasına atmam yeterLimi??

Herşeyi indirdim herşeyi yaptım :/ Sorry Failed to execute Silkroad Error Code 2 yazıyor nedeni ne olabilir?

Tombalaci ayıp ettin oyunda Ben JarLaXLe bnden 1 saat icin 1m istedin verdim bota kurcam ddn simdi vr ddn 1 m daha verdim 10 dk sonra dc yiyip gittin.Yanlıslıkla olduysa tamam ama bilerek yaptıysan......!

Tombalaci ayıp ettin oyunda Ben JarLaXLe bnden 1 saat icin 1m istedin verdim bota kurcam ddn simdi vr ddn 1 m daha verdim 10 dk sonra dc yiyip gittin.Yanlıslıkla olduysa tamam ama bilerek yaptıysan......!

yahu ben anlayamadım hala bı yardım etsenız ??

şimdi ben ecsro oynuyrm ama buraya gecmek ıstyıorum ? hangı dosyaları ındrmem gereklı ve nereye kurmam gereklı ? acil yarım lutfen ...

Rknn41 demiş ki:
yahu ben anlayamadım hala bı yardım etsenız ??

şimdi ben ecsro oynuyrm ama buraya gecmek ıstyıorum ? hangı dosyaları ındrmem gereklı ve nereye kurmam gereklı ? acil yarım lutfen ...
arkadaşım bu konunu başındaki 4 linki indirip kurman yeterli olacaktır

Daha Once Biryerden indirmiştim SjSro N/A Offline Girilmiyordu.İnş Bundada Oyle Olmaz...

Yukarı Alt