sendspace'den indirilecek linklerden 4.sü bozuk galiba, 3 tanesini indirdim sap gibi kaldım.
Bir el atsanız çok makbule geçecek.

Alternatif linkten indirdim, şuan oyundayım.
Fakat autopot için verilen linkteki dosyayı indirmeme rağmen pot autopot basmıyor, nasıl olacak bu iş? Alışmışız bu sisteme şimdi eskiye dönmek zor geliyor.

akadaslar 65 lwım extrolob takileri kasa bilirim pm atarsınız mysrodayım BabaSultan
pm atarsınız oyundaysam kasarım aarada

aga bunu ben yükledim sırayla bütün linkleri yükledim 1.partı sjsronun içine attım oyuna girdim start dedim dınk dedi bişey yazdı tamam dedim gitmedi tamam dedim gitmedi dınk dedi bende ctrl+alt+delete yapıp kapattım oyunda kapandı

Tombalaci bi yardım pls teker teker indirdim hepsini ama oyuna girince dınk diye bi hata verdi tıklıyom gitmiyo tıklıyom gitmiyo yardım et

S.a tombalacı46 ben sjsro oynuyorum.Old Serverında Ama Sj sro yazıor o new herhalde Old a nasıl gircem yardımcı olurmusun.. :byes:

Bu pk2 ile Old servera giremezsin yeni versiyonu beklemen gerekLi.. ramazankilic sende hatanın resimLi olanını Bırakırsan yardımcı olabilirim.

Bilgilendir din için saol. Ellerine sağlık Auto pot soran arkadaşlar daha önceleri bnmde çalışmıyordu ama bu post altındaki auto poth çalışıyor.

Old Server = Eski Server... NPcye Pet Ekledim ancak gmnin de serverdan eklemesi gerekLi aksi taktirde çalışmayacakTır..

Yukarı Alt