yha yeni oyun mu ne açmıslar :D

İng:26.06.2009
To play on LineAgeII please download the new Patcher from the LineAge II - section.

Tr:LineAgeII'de lütfen oynaması için 26.06.2009, soy II'den yeni yamayıcıyı indirir — böler.

To play on LineAgeII please download the new Patcher from the LineAge II - section. ===>> LineAge2 oyununu oynamak için lütfen yeni media patcher'ı ve oyunu LineAge sekmesinden indirin.

furkan626 demiş ki:
öyLe dersen tbi o cewabı werir xD başta selam vericeksin ismini takdim ediceksin derdini anlatıp sonunda teşekkürlerini ileticeksin sen çıkıpta uyruğunu söylersen adamlar aynı uyruktan olmadığından seni 2. plana atarlar .. =)
Furkan kardeş bak adama attığım e-postada ne yazdığımı yazıyorum.aynısını attım site yetkililerine.

İngilizce

Hello.
I Ecsro turkey player.
My all turk friends and turk Forums why Ecsro closed is curiosity.
Please do one explanation.
Let me tell on me to the friends .

Türkçe

Merhaba.
Ben, Ecsro Türkiye oyuncusuyum.
Benim bütün Türk arkadaşlarım ve Türk meydanları(forumları) Ecsro'nun, neden kapandığı merakındadır.
Lütfen bir açıklamayı yap.
Benimde arkadaşlara söylemem için bana izin ver.

Bunun aynısını site yetkililerine gönderdim.Gelen mesajda sizi önemsizler kutusuna atıyoruz dediler...

- Resim Silinmiş.

Şuanda fembria dışındaki 2 serverda ofline gösteriyor.Hadi hayırlısı :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Taze taze haberler.En sonunda neden serverın kapandıgı hakkında bilgilerin hepsini toparladım ve sizlere sunuyorum...

Ecsro, ne altın zekanın sorun açtığı(gold bug) ve sahte S.o.S maddeleri var.onları servisçiler tekrar ayarlamak zorunda...Bazı korsanlar tarafından yapılan zararı ayarlıyor...

Yabancı forumlarda ecsronun kapanması ile ilgili konu açtım ve sordum bu cevap geldi tr çeviri yaptım.

Lakin bir tek şey kaldı oda ne zaman açılacağı ama üzgünüm onlarda bilmiyor.Sorun ne zaman çözülürse o zaman açılır diyorlar...

Bi teşekkür yeter...

ing:27.06.2009
Dear ECSRO-players, because of some abusers we had to close the servers for your and our security. We are doing our best to fix this problems and bring the servers back online as soon as possible. There is no expected backtime. Just doing our best.
We don't sell any sources or software.

Tr:27.06.2009 sevgili ECSRO-oyuncu, biz bazı kötü kullanıcılardan dolayı, için servisçileri kapatmak zorundaydık, senin ve bizim güvenliğimiz. Biz, bunu problemlere ayarlaması için bizim en iyimize yapıyoruz, ve servisçileri internet üzerinde getirmek, mümkün olunca. Hiçbir beklenen backtime yoktur. Adil yapma, bizim en iyimizdir.
Biz, herhangi bir kaynak veya yazılıma satmayız.

bak söyle bişey olsa adamlar daha kaara geçerdi kişi bası 5 TL yatırsa :D açılması için adamlar zengin bile olabilirdi

hakan kardeş yaptığın çeviride server bugun açılıyor diye bir şey demiyor orda dediği şey.Bazı kötü kullanıcılar ( hackerlar) ecsro'nun dosyalarını çalmak veya satın almak istemişler.Bunları temizlemişler.Biz hiç bir şekilde yazılım veya kaynak satmadık diyorlar.Bugun açılacak diye bir şey ben okumadım. Ama açılırsa iyi olur :D

bak orada bugün açılıyor diye bişey yazmıyor onu bende biliyorum.Ama farkındaysan o msjdan ance yazdım.

yha beyler bende error code2 hatası verio neden? start gelio ama bişi bişi....[Error code2] yazıo yardım pls

Yukarı Alt