yha bari bi sure yazsalardı en azından ne zmn acılcanı bılırdık bole sabahtan aksama kdr pc basında beklıoz :cry:

Arkadaşlar bunlar ecsro ile ilgili yabancı forumlarda araştırdığım bir kaç bilgi.Bu bilgilerde neden gold bug'u temizlemeye çalıştıkları hakkında bir bilgi bulunmaktadır.

İngilizce

Servers
Hey guys, sorry i had not the time to make news about the Servers.As you all know a Hacker , or better say a player tryed to sell Gold, Globals and so on. But he had the Gold on an illegal way from our Server. We need to take the Servers under an inspection.We will try to fix this problem as fast as we can.We have not any Informations about any Rollbacks, we arent sure about it.Best regards. Ecsro Team

Türkçe

Servisçiler hey, taklit eder, benim, servisçilerin hakkında haberleri yapması için zamanım olmadığı üzgün. Hepinizin, bir korsanı bildiğiniz gibi, veya daha iyi, bir oyuncunun, altını satmayı denediğini der, Globals ve böyle diğerleri. Ama onun, bizim servisçimizden yasadışı bir yolda altını vardı. Biz, bir denetlemenin altında servisçileri almaya ihtiyaç duyarız. Biz, bizim öyle hızla, yapabildiğimiz gibi bu problemi ayarlamayı deneyeceğiz. Bizim, herhangi şekilde Rollbacks'ın hakkında herhangi bir bilgimiz yok, biz, onun kesinlikle hakkında arentiz. En iyi saygılar. Ecsro takımı

İngilizce

Lol...
I know that person...He wanted to contact ocean, so he spammed the server for ours... but the gm's didn't want to listen. So he started dropping gold, around 50bil is dropped.And he started dropping SoSun 8D 9 spears duped ones.As far as I know, this problem can't be fixed, or they'll have to modify a lot of files, which ecsro team isn't able to.Anyways, it will take long.. for sure.
Cheers

Türkçe

Lol...
Ben, o kişiyi bilirim...
O, okyanusla temas kurmayı istedi, bundan dolayı o, bizimki için servisçiye boş mesaj gönderdi... Ama gmin, dinlemeyi istemedi. Bundan dolayı o, altını düşürmeye başladı, 50bil'in etrafında, düşürülür.
Ve o, SoSun 8D+ 9 mızrağın, olanları kandırdığını düşürmeye başladı.
Öyle benim, bildiğim gibi uzakta, bu problem, ayarlanamaz, veya onlar, kendisine, ecsro takımının, uygun olmadığı birçok dosyayı değiştirmek zorunda olacak.
Anyways, o, uzun alacak.. Emin için.
Alkışla

Herhangi bir değiştirme yapmadım zaten anlamışınızdır.Neyin ne oldugunu.Son cümledede dediği gbi '' Anyways, o, uzun alacak '' uzun bir süre olacak ama ne kadar bir süre bilinmiyor....

cowboyy66 demiş ki:
la bune ** dün dediler yok öğle dediler yok akşam dediler yok bilmediğiniz şeyi niye yazıyonuz ki anlamıom sıkıonuz kafadan tutarsa hala oyun açık deil bişey deyionuz pc yi bile kapatmadan beklioz beklioz açılmıo.
COWBOYY66 kardes bu bilgileri kafamızdan sallamıyoruz.İster inanın ister inanmayın.Biz yada en azından ben sizin kafanızdaki bazı soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum...

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN

Sanırım joymax'tan dosya çalma gibi bir şey söz konusu. çeviride yazdıgı gibi '' okyanusla temas kurmayı istedi, bundan dolayı o, bizimki için servisçiye boş mesaj gönderdi... Ama gmin, dinlemeyi istemedi. Bundan dolayı o, altını düşürmeye başladı'' .Bu yüzden de bugu temizliyorlar sanırım.

simdi edindiğim bir birgiye göre yasa dışı sun itemler varmış illegal yoldan :S ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum neyse gmler bunlarıda silmekle uğraşıyorlarmış.

Ecsronun forumunda ofline yazmışlar ama acaba serverdaki bakım bittimi ? tam bir bilgim yok ama bilgi edinmeye çalışıcam :D inş. bu akşam yada yarın sabahtan açılır. :D

arkadaşlar bi bilgi alldım bunları fixliyorlarmıs

Illegal :
Bot
Multiclient
hacking
scamming
Autobuffer
Autopot from a Bot Program

Arkadaşlar ben ecsro daki site yetkililerine e-posta gönderdim.Ne zaman açılacak butun türk oyuncular ve turk forumları bunun cevabını bekliyor dedim.Adamlar bana sizin e-postanızı önemsizler tarafına koyuyoruz diye msj attılar :S

öyLe dersen tbi o cewabı werir xD başta selam vericeksin ismini takdim ediceksin derdini anlatıp sonunda teşekkürlerini ileticeksin sen çıkıpta uyruğunu söylersen adamlar aynı uyruktan olmadığından seni 2. plana atarlar .. =)

qevur deil mi anasını satam kanı bozuk hepsinin beyler sizden cok özür dilerim ama cok sinirliyim suan yha allah belamı versink i

arkadaşlar işe bakın yha 1.ci server açık gösteriyordu 2.si kapalı idi 3.sü açıktı şimdi 3 üde açık hala server offline :S

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt