la serverlari geri alırlarsa bn biterim xD 2-3 günde 42 olduk =) 1 hafta geri alırlarsa bnim char kökten gidiomu =)

aynen arkadaşlar serverları geri alma gibi bir sey söz konusu sanırım 2 hafta geri alacaklar.Butun hersey gidecek item - sp - silk - ne varsa... silkler geri gelecekmiş galiba diğerleri gelmiyecekmiş tam olarak emin deilim.Ama emin olduğum tek sey :

Serverlar 2 Hafta geri alınacakk... Ne zaman alınacagı belırsız...

oyunda dupe çıkmadan bir iki gün önce setimi yenilemiştim..baya sağlam oldu giderse çok üzülürüm..2-3 lv de düşücez garanti..illegal işler yapanlar yüzünden başımız yanıyor..umarım roll back atmazlar çok üzüldüm görünce.. :!!&%&!

edit:2 haftayı yeni gördüm..itemleri hazırlamam 12-13 güne denk geliyo server kapanmadan önce tüh yav :!!&%&!

onurrap demiş ki:
bosuna umutszluk yapmayın 2 hafta gerı akıncak dıe bısı yok sıtede solerler ztn
mcbloody demiş ki:
aynn bencede bosuna dert yapmayın kendınıse :thumbsup:
Siz istediğiniz kadar merak etmeyin.Ama söylediğim herşey gerçek ister inanın ister inanmayın.Serverların bakımı bitsin o zaman konusursunuz böyle...

ne demısler delının bırı bı kuyuya tas atmıs kırk akıllı cıkaramamıs bızımkıde o hesap bırısı kafadan bıseyler sallıyo(phıcer sozum sana deıl) herkeste onun dedıgıne ınanıyo yapmayın yanı resmı sıtede yazarsa ona ınanın gerısı yalan kım ne derse desın

mcbloody demiş ki:
ne demısler delının bırı bı kuyuya tas atmıs kırk akıllı cıkaramamıs bızımkıde o hesap bırısı kafadan bıseyler sallıyo(phıcer sozum sana deıl) herkeste onun dedıgıne ınanıyo yapmayın yanı resmı sıtede yazarsa ona ınanın gerısı yalan kım ne derse desın
Arkadaşım ben boşuna söylemiyorum illa kanıt istiyorsanız buyrun...

Gm ile yapılan bir tartışma sonrasında çıkan konuşmalar

Q: Do I loose everything I gained? (Kazandığım her şeyi kayıp mı edeceğim?)
A: Yes. (Evet)
Q: So the pet time will be rebutted? (Pet zamanı gitmeyecek değil mi?)
A: Yes you get you pet time back. (Evet pet zamanınızı geri alacaksınız.)
Q: Storage items will be unaffected? (Depo itemleri etkilenmeyecek değil mi?)
A: Nope everything goes or comes back. (Hayır ya her şey gidecek ya da geri gelecek)
Q: Things I sold will be returned? (Satın aldığım şeyler geri gelecek mi?)
Q: All Exp sp gained? (Kazandığım tüm expler?)
A: Will be lost. (Kaybedeceksiniz.) (oyunun başından beri kazandıklarımız hakkında bir şeyden bahsedilmiyor. Hangi zamandan beri kazandığımız expler olduğu anlaşılabilir değil., Kazandığım tüm exp ve sp ler ? Kaybedeceksiniz. Hangi zamandan beri kazandıklarımızdan bahsettiğini bilmiyorum Klasik >Roll back< olacak sanırım)
Q: Do I get my premium silk back? (Premium ve silkimi geri alacak mıyım?)
A: I would believe and hope so however not 100% sure. Room for discussion below. (Geri geleceğine inanıyoruz ve umuyoruz fakat yine de %100 emin değiliz.)

Basically log in your account 2 weeks ago and you will see what you will see when the severs are rolled back.

Serverlar roll back işleminden geçirildiğinde göreceğiniz şey 2 hafta önceki hesabınız olacaktır. (Tam olarak aynısını çevirmedim ama anlatmaya çalıştığı bu)

Şimdi inandınızmı ?

Ben boşuna yada kafadan sallama bir sey yazmam.İnanki sizden daha çok sey biliyorum.Bildiklerimide sizlerle paylaşıyorum.

:oldie: boşuna yazmıyorum amacım sizide bilgilendirip kafanızdaki soru işaretlerini az da olsa geçirmek.

vallaha yakarım bu ecsro benim 700 param var adamın a.... a... s... o..ç yapmasınlar adi köpekler :@

Lütfen küfür etmeyelim sansür koysanız bile etmeyelim bende ediyorum küfür ama en azından yazmıyorum.

phicer demiş ki:
mcbloody demiş ki:
Arkadaşım ben boşuna söylemiyorum illa kanıt istiyorsanız buyrun...

Gm ile yapılan bir tartışma sonrasında çıkan konuşmalar

Q: Do I loose everything I gained? (Kazandığım her şeyi kayıp mı edeceğim?)
Q: So the pet time will be rebutted? (Pet zamanı gitmeyecek değil mi?)
A: Yes you get you pet time back. (Evet pet zamanınızı geri alacaksınız.)
Q: Storage items will be unaffected? (Depo itemleri etkilenmeyecek değil mi?)
A: Nope everything goes or comes back. (Hayır ya her şey gidecek ya da geri gelecek)
Q: Things I sold will be returned? (Satın aldığım şeyler geri gelecek mi?)
Q: All Exp sp gained? (Kazandığım tüm expler?)
A: Will be lost. (Kaybedeceksiniz.) (oyunun başından beri kazandıklarımız hakkında bir şeyden bahsedilmiyor. Hangi zamandan beri kazandığımız expler olduğu anlaşılabilir değil., Kazandığım tüm exp ve sp ler ? Kaybedeceksiniz. Hangi zamandan beri kazandıklarımızdan bahsettiğini bilmiyorum Klasik >Roll back< olacak sanırım)
Q: Do I get my premium silk back? (Premium ve silkimi geri alacak mıyım?)
A: I would believe and hope so however not 100% sure. Room for discussion below. (Geri geleceğine inanıyoruz ve umuyoruz fakat yine de %100 emin değiliz.)

Basically log in your account 2 weeks ago and you will see what you will see when the severs are rolled back.

Serverlar roll back işleminden geçirildiğinde göreceğiniz şey 2 hafta önceki hesabınız olacaktır. (Tam olarak aynısını çevirmedim ama anlatmaya çalıştığı bu)

Şimdi inandınızmı ?

Ben boşuna yada kafadan sallama bir sey yazmam.İnanki sizden daha çok sey biliyorum.Bildiklerimide sizlerle paylaşıyorum.

:oldie: boşuna yazmıyorum amacım sizide bilgilendirip kafanızdaki soru işaretlerini az da olsa geçirmek.

Kardes bız sana uyduruyosun gibi sözler söylemedik sadece biz sitede açıklanır öle bisey olsun dedik bu akdar abartılcak bi konu deil !

tmm bu konuyu kapatalım da beyler 1 gün ecsro açılıo 1 gün fembria açılıo 1 gün vıp açılıo kesin yarın vıp kapanacak 2-3 hafta daha beklicez hepsini birden açacaklar gibime gelio

Arkadaşlar Ecsro Public benim gördüğüm kadarıyla hep OFLINE diğerleri bi açılıyo bi kapanıyo.Galiba Ecsro Public ' teki hatalar çözüldü fakat Gm'ler hepsini aynı anda açaçaklar galiba o yüzdende OFLİNE hep.(Benim gördüğüm kadarıyla ECSRO PUBLİC hep OFLİNE idi.)

Yukarı Alt