daha ecsro offline fln demeye grek yok oyun birçok oyuncu kaybetti bırakın ecsro kız arkadasınızla gezın eglenın bagımlı olmayın :thumbsup: :detective:

Beyler üzgünüm çünkü tüm adamları galiba banlıyacaklar,fembria daha yeni açıldı ve oyuna girdiğimde iskelede adam yoktu 2-3 kere daha girdim adam hala çıkmadı adam yeni adam açtım tam adını koyacaktım yazdım Vaild ID yazdı confirm e bastım Vaild ID yazan yerde deişik bişiler yazdı ve oyundan direk çıktı internet filan da gitmemişti sonra oyuna baktım oyun kapalıydı.

BEYLER FEMBRİA ŞUAN AÇIK YUKARIDA DEDİĞİM GİBİ CHARLAR YOK VE YENİ CHAR AÇILAMIYOR.Bu nasıl iş anlamadım ki.

size birşey söeleyeim böyle birşey olması neredeyse imkansız insanlar Sp-Silk-İtem-Gold alıyor bu paraları nereye gidecek böyle bir şey olması imkansız neredeyse birde bu olay sadece:
!.Silkroad Online Ecsro yha dawa açtıgında olabilir farkındaysanız asagıda Tüm hakları saklıdır diyor....

arkadasım sımdı baktım sen buna charlar silindimio diosana hahah hiç gülecegim yoktu wallaha oyun lagda ondan böyle hehe :lol: :headbang: :D

onur sana katılıyorum daha oyun tam acılmadı acıldıgı zmn bunların hıcbırı konusamıycak kesın sozler edenlerın hepsı susucak

ben artık neredeyse oyundan umudu kestim hehe oyun açılcakda ohooo yaz tatili iter behh !!!!!!!!Ecsro birçok oyuncu kaybetti :S:S

beyler ben size yalanmı söyliycem benim gözlerimde bi sorun var o zaman durduk yere nie yalan söleyim fembria ya girdim adam iskeleye çıkmadı ama daha yeni ecsro açıldı adamlar yerindeydi bilmiom valla ben girdiğimde fembriaya adam iskeleye çıkmadı.

ha bide oyun ecsro da oyun kapanmadan önce bişi biş 28days yazdı aman 28gün sonra açılacaksa yaz tatilimiz gider zaten gitmişş gideceği kadarda

Beyler ben oyuna giriyorum ama 2 dk snra ???? hatası gelio herzaman oluyo heryerde oluyo bunun çözümü ne bi sölermisiniz ayrıca elnde fazla üyeliği olan varsa bana verebilirmi üyelik alamıyorum.

Yukarı Alt