Ya beyler ben ecsroyu açıyorum ama launcer geliyor sonrada kayboluyo sorun ne olabilir bi yardımcı olurmusnuz..Lütfen!!

bende Sro yu acıyorm ama Bırden KAyboLuyo Bu neden boyLe Yardım Edın Yhaa. .. . Sımdıden TesekkurLer

Arkadaşlar o sorun bende yok bu yüzden yardım edemeyecegim.
Ecsro resmi sitesinde yeni media.pk2 çıkmış onu indirin.İndirdiğiniz zaman fembria online olucak.
Eger fembriada charı olup giremeyen varsa indirsin.Benim yok ama yinede indirdim.
Bu arada zaten şuan server kapalı.Oyunda DC fix hatası cıktı.Nedir bu dc fix ?
Anlatayım.
Potcuya gidip pot aldıgınızda , at aldığınızda , yerden bir item aldığınızda dc yiyorsunuz otomatik.Daha bu sabah başlamıştı saolsun Gm'ler imdadımıza yetişti ama ne zaman açılır server bilmiyorum.Ama merak etmeyin en fazla 1 gun surer.Çünkü bildiğim kadarıyla küçük bir problem...

TBRKLER YENI SKILLER GELIYOR.HERKEZE HAYIRLI UGURLU OLSUN.YENI SKILLER 80 SKILLERINE KADAR UZATILDI.ECSRO ACIK FEMBRIADA 1 KAC GUNE KADAR ACILACAKTIR.

beyler guncellenmıs bot varmı bılen varmı yada nerde oldugunu yazarsanız sevınırım sıbı bot 69 dan snrakı skıllerı gormuyo bıde phıcer guılde gelebılırım alırsan tabı :D

mcbloody demiş ki:
beyler guncellenmıs bot varmı bılen varmı yada nerde oldugunu yazarsanız sevınırım sıbı bot 69 dan snrakı skıllerı gormuyo bıde phıcer guılde gelebılırım alırsan tabı :D
Tabi gel.Her zaman herkeze yerimiz açıktır.Oyundayken KamasaTu ' ya pm at yeter...

Bu gidişle hiç gelmıyecek.
Bu arada dip not : bot kullanmayın.74 lw full str bow charım 74 skiller max. +308 k sp olan charım banned yedı.Bence kullanmayın.
Bende sunworlda gecıyorum... :D
Bu gidişle fembria falan sizin için hayal olur :D

phicer demiş ki:
Bu gidişle hiç gelmıyecek.
Bu arada dip not : bot kullanmayın.74 lw full str bow charım 74 skiller max. +308 k sp olan charım banned yedı.Bence kullanmayın.
Bende sunworlda gecıyorum... :D
Bu gidişle fembria falan sizin için hayal olur :D

guıld banamı kaldı:D

Yukarı Alt