la daha geçen hafta başladmı gece gündüz uyumadan kastık şimdi kapanırsa
gerçi bu daha öncede olmuş bence kapanmaz

bide bileniniz warsa önceden gine kapandığında neler eklenmişti bileniniz warmı yada neden kapanmıştı ?

arkadaşlar son media yı indirdim oyunu açmaya çalışıyorum(launcherde ecsroyu seçiyorum)seçtiğim anda boş bir kutu hatası geliyor.Bu hatanın sebebi oyunun şuan da kapalı olmasımı?

SorryForThis demiş ki:
arkadaşlar son media yı indirdim oyunu açmaya çalışıyorum(launcherde ecsroyu seçiyorum)seçtiğim anda boş bir kutu hatası geliyor.Bu hatanın sebebi oyunun şuan da kapalı olmasımı?
arkadaslar bende oyunu dun gece indirdim eksiksiz kurdum launcher aciliyor N/A yaziyor herhangi birini sectigimdede bos kutu hatasi veriyor.Sebebi oyunun kapali olmasidir buyuk ihtimal.Ne zaman acilir oyun?

Lucktoz

Bilgiliyim
Arkadaşım kim nerden bilebilir... Adminler yazmışsın birde Ecsro bizim yönetimimiz altında mı? Biz sadece bilgilendiriyoruz. Eğer ufak bir sorun olsaydı kendi sitelerinde verirlerdi biz de sizi bilgilendirirdik. Sorun büyük ki sitesi bile kapalı...Ecsro yönetiminden başka kimse bilemez ne zaman açılacağını bekleyeceğiz..

Maxim demiş ki:
Arkadaşım kim nerden bilebilir... Adminler yazmışsın birde Ecsro bizim yönetimimiz altında mı? Biz sadece bilgilendiriyoruz. Eğer ufak bir sorun olsaydı kendi sitelerinde verirlerdi biz de sizi bilgilendirirdik. Sorun büyük ki sitesi bile kapalı...Ecsro yönetiminden başka kimse bilemez ne zaman açılacağını bekleyeceğiz..
+1

Yukarı Alt