birisi31 demiş ki:arkadaslar konuyla pek alkası yok ama acaba oyuna skillerın zehırlerı eklenırmı mesla 73lv blader combo sndakı zehırler glaivenın 76dakı sıkılı bowun 91dekı vs.
kolay kolay acılmaz zatenMetintr demiş ki:Cuma saat 7 den beri kapalı hayla :S
dark.tr demiş ki:birisi31 demiş ki:arkadaslar konuyla pek alkası yok ama acaba oyuna skillerın zehırlerı eklenırmı mesla 73lv blader combo sndakı zehırler glaivenın 76dakı sıkılı bowun 91dekı vs.
O eklenti olmayacaktı sanırım GM yazmıstı oyunda .
Ve mantıklı s/s Nukerler Yoksa herkesi keser
Helal 3 günde 48lv gene iyi kasmışınextacyTR demiş ki:acılsada oynasam 3 günde 48 lvl char yaptım :) ama kapandı oyun nalet gitsin blade
helal sana :)pazarcii demiş ki:Helal 3 günde 48lv gene iyi kasmışınextacyTR demiş ki:acılsada oynasam 3 günde 48 lvl char yaptım :) ama kapandı oyun nalet gitsin blade
ps:7 günde 81lv
mertcangs demiş ki:Guys...
Please be patient ...
At the moment , we dont know anything about the game server. But i know , ocean is woking hard to fix the database problem.
Please stop spamming and DO NOT open topic's about it !
Thanks.
---
I said. ecsro.net is got a new owener. P-master gave it to ocean.
He will upload the new files.
sana oynamanı söyleyen yok. ister oynar ister oynamazsın.bradley demiş ki:Bekle bekle bekle .. 3 gün oynasak 10 gün bekliyoruz
kendi çıkarına olsaydı diğer serverler gibi sun yada lvl charda satardı. şimdikinden daha fazla para kazanırdı istese.bradley demiş ki:Tamamda ne bu heyecan ? Açıklamaların hepsinide biliyorum içimden geçeni söyledim. Mecbur olmadığı halde diyorsunda ortada oyuna yatırılmış bi ton para var. Kendi çıkarları için uğraşıyor yani sen oyun oyna diye değil .
ve GM lerin o kadar cok kazandıgını dusunmuyorum . Forum , server , elektrik masraflarıbradley demiş ki:Onunda zamanı gelir. Vipten aldı zaten alacağını + silkler. Devamlı online olan bi oyun olduğunda oda olur