EmmaW

ya ecsro ne badirelerden geçti kapanmaz merak etmeyin zamanında 1-2 ay kapalı kaldı ayrıca 100lvl gelmesi demek yeni patch indirmek demek
evt 1-2 ay kapandı ama yeni patch nerden indirilio yani yeni versionumu gelir dion?berkomu demiş ki:ya ecsro ne badirelerden geçti kapanmaz merak etmeyin zamanında 1-2 ay kapalı kaldı ayrıca 100lvl gelmesi demek yeni patch indirmek demek
Wax Whine demiş ki:Bunun sonu da ecsro gibi olmaz umarım^^
normal sronun vardır belki ama bence sronun sitesinden indirirsen daha iyi olur.sevenkaan88 demiş ki:yha normal sronun ındırme lınkı var mı forumlarda bulamadım yha
Wax Whine kardes ben bi çeviri sitesinden direk alıntı yaptım kendım bastan cevirme ihtiyacı duymadım.Zaten anlayan anlamıştır.Wax Whine demiş ki:Anlayışınız için teşekkürler. Ecsro Team yazısını Senin anlaman için senin Ecsro takımına teşekkür et olarak algılamış
Zaten ben de çeviri sitesindeki hataya gülüyorum. Sana karşı bir kastım yok. Üstüne alınma lütfen^^phicer demiş ki:Wax Whine kardes ben bi çeviri sitesinden direk alıntı yaptım kendım bastan cevirme ihtiyacı duymadım.Zaten anlayan anlamıştır.Wax Whine demiş ki:Anlayışınız için teşekkürler. Ecsro Team yazısını Senin anlaman için senin Ecsro takımına teşekkür et olarak algılamış