EmmaW

ya ecsro ne badirelerden geçti :D kapanmaz merak etmeyin zamanında 1-2 ay kapalı kaldı :D ayrıca 100lvl gelmesi demek yeni patch indirmek demek :D

berkomu demiş ki:
ya ecsro ne badirelerden geçti :D kapanmaz merak etmeyin zamanında 1-2 ay kapalı kaldı :D ayrıca 100lvl gelmesi demek yeni patch indirmek demek :D
evt 1-2 ay kapandı ama yeni patch nerden indirilio yani yeni versionumu gelir dion?

YİNE charlarımız gitcrk yha acılcagı yok gıbı durbadan update gsteryo yha 30 saat oldu nerdeyse kapalı

aynen bende ondan korkuyorum.Ya daha pazar gunu checkten once 500 k sp cekmıstım chara inş. kapanmaz verdıgım parada boşa gıtmez :S

Arkadaşlar ECSRO'nun FORUM'una giridiğinizde biraz altında bir metin yazıyor onu tr ceviri yaptım sizinle paylaşmak istedim.Hem biraz bilgilenmiş olursunuz.

- Resim Silinmiş.

Burdada anlayacağınız gibi server kapanması ile ilgili bir şey yazmıyor.Sadece denetleme varmış galiba biraz detaylı bir denetleme olacak.Server kapanması charların gitmesi gibi bir sey yok.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Anlayışınız için teşekkürler. Ecsro Team yazısını Senin anlaman için senin Ecsro takımına teşekkür et olarak algılamış :lol: :mrgreen:

sevenkaan88 demiş ki:
yha normal sronun ındırme lınkı var mı forumlarda bulamadım yha
normal sronun vardır belki ama bence sronun sitesinden indirirsen daha iyi olur.

Wax Whine demiş ki:
Anlayışınız için teşekkürler. Ecsro Team yazısını Senin anlaman için senin Ecsro takımına teşekkür et olarak algılamış :lol: :mrgreen:
Wax Whine kardes ben bi çeviri sitesinden direk alıntı yaptım kendım bastan cevirme ihtiyacı duymadım.Zaten anlayan anlamıştır.

yeni haber

22.06.2009
Dear users of ECSRO and Fembria,
in future we delete all items on chars which were not logged in for the last 6 months. Including silk items. Please keep your chars active or empty the inventirys. Accounts which were not logged in for the last 6 months may be deleted as well.

anladığım kadarıyla ecsro ve fembria serverindeki son 6 ay oyuna girmen çarlar silinicekmiş :detective: :detective: :starving:

_Snake_ kardesin de dediği gibi 6 ay oyuna girmeyen oyuncuların charları siliniyor.Fakat bu ne kadar süre sonra sona erecek bilinmiyor.Ben birde cevirileri ekledim.Düzeltme yapmadım.Zaten bıraz aklı olan kişiler anlar :D

- Resim Silinmiş.

Bir teşekkür yeter :D :thumbsup:

İnş. bir an önce açılır.Bir gelişme olursa sizleri elimden geldiğince haberdar edeceğim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
phicer demiş ki:
Wax Whine demiş ki:
Wax Whine kardes ben bi çeviri sitesinden direk alıntı yaptım kendım bastan cevirme ihtiyacı duymadım.Zaten anlayan anlamıştır.
Zaten ben de çeviri sitesindeki hataya gülüyorum. Sana karşı bir kastım yok. Üstüne alınma lütfen^^

Yukarı Alt