gold buguda temizLemek hiç koLay değiL korkutmak gibi oLmasın ama xD umarım bugu koLay yakaLarLar . =)

KapaLı oLmasının , ve onun sebebi oyun içindeki yasadışı satışlar durdurmak amacıyla veritabanını düzenlemeye çalışıyoruz en yakın zamanda oyun master yetkisi ile oyunu acıcagız sabrınız için tüşekkürler ayrıca tahmin acılma zamanı kapanış : 21.06.2009 acılış : 26.06.2009 tahmini zaman benim oyun içi yetkim duyurular özür dilerim benden oyun içi silah gibi ürünlerden istemeyiniz ben yetkili oldugm için kullanıyorum ama silah dagıtlamkla yetkili deyilim

Kyrojen

Bilgiliyim
furkan626 demiş ki:
KapaLı oLmasının , ve onun sebebi oyun içindeki yasadışı satışlar durdurmak amacıyla veritabanını düzenlemeye çalışıyoruz en yakın zamanda oyun master yetkisi ile oyunu acıcagız sabrınız için tüşekkürler ayrıca tahmin acılma zamanı kapanış : 21.06.2009 acılış : 26.06.2009 tahmini zaman benim oyun içi yetkim duyurular özür dilerim benden oyun içi silah gibi ürünlerden istemeyiniz ben yetkili oldugm için kullanıyorum ama silah dagıtlamkla yetkili deyilim
Sen ECSRO'da Yetkilimisinde Bu Kadar Emin Konusuosun?? :think:

ladycross demiş ki:
furkan626 demiş ki:
Sen ECSRO'da Yetkilimisinde Bu Kadar Emin Konusuosun?? :think:
ben aLtına Lütfen inanın bu yazdığımdan çok eminim yahut ben yetkiLiyim diye birşey yazmadım nasıL aLgıLamak istersen aLgıLayıver söylenmesi gereken şeyLer vardır söyLenir söyLenmemesi gereken şeyLer vardır söyLenmez ben oyunun 26 sında açıLacağını yazmayabiLirdimde ama payLaşmak istedim inanıp inanmamak sana kaLmış haberin doğruLuğu veya yaLanLığı ise bana beLirtiLen biLgiye kaLmış ..

Ben servere Giremiyorum Acoontum var ama bu hata var bi yardımcı olrmusunu

- Resim Silinmiş.

Yazıdıgı şey:The server is undergoing inspection or updates. Connect to http://www.escsro.net for more information.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
hakan_5 demiş ki:
Ben servere Giremiyorum Acoontum var ama bu hata var bi yardımcı olrmusunu
Hakan_5 kardeş sen kendini '' as '' öldür kendini kardes tamm mı ? biz gunlerdir ne konusuyoruz.Biraz okuyarak yorum yapsan böyle bir soru sormazdın... :D :D

arkadaşlar ecsro vıpte start geliyodu şimdi gelmiyolar sorunu çözdüler gibi ya bugün yada yarın açılcak gibime geliyo haırlısı

İnş. yunus kardeş dediğin gibi olur vallaha bir an önce açılsın yeter ki.500 k sp yukledım inş. yuklenmiştir de bir an önce lw kasarım... :D

Kusura bakma forumda site adresi vermek bildiğim kadarıyla yasak.Ama profilden msn adresime bak ekle konusuruz.

Arkadaşlar size hem iyi hemde kötü bir müjdem var.Neredeyse ecsro ile ilgili bütün yabancı ve türk forumları araştırdım ve bu araştırmam sonucunda bir bilgi daha elde ettim.Ecsro ile ilgili yabancı bir sitede şu bilgiye rastladım sanırım oyunun GM i tarafından yazılmış.

İngilizce

Some Information about the Europe UpdateHi there everyone!I know many ppl doubt that the europe update will come. I don't know what to say about it.. all I know is this:Ocean has someone working on the Europe update at the moment. It's a bit complicated because the serverfiles he has now were bought from MHTC but MHTC didn't enable europe stuff. So he needs to find a way how he might implement Europe so it will work perfectly. That's a lot of Coding work. I hope you understand this.. Joymax has a whole company that worked on that. Ocean has only one coder (If I understood him right)So please be patient. It's not an easy peasy thingie...best regardsthe ECSRO Team
Notice
The Inspaction that is running now has nothing to do with the europe update. We are simplywaiting for the programmer again to bring the server back Online!

Türkçe

Merhaba Avrupa güncelleştirmesinin hakkında bazı bilgi orada herkes!
Ben, Avrupa güncelleştirmesinin, gelecek olduğu birçok ppl şüphesini bilirim. Ben, onun hakkında demenin neyin olduğunu bilmem.. Benim, bildiğim herkes, budur:
Okyanusun, şu anda Avrupa güncelleştirmesinde çalışıyor olan birisi var. Biraz karışıktır çünkü onun, sahip olduğu serverfiles şimdi, MHTC'den satın alındı, ama MHTC, Avrupa malzemesini sağlamadı. Bundan dolayı o, bir yolu onun, Avrupa'yı nasıl yerine getirebildiğine bulmaya ihtiyaç duyar, bundan dolayı o, kusursuzca çalışacak. O, birçok alaya alan iştir. Ben, senin, bunu anladığını umarım.. Joymax'ın, onda çalışan tüm bir şirketi var.
Okyanusun, (Eğer ben, onu doğru anlasaydım) tek olanı alaya alıcısı var, bundan dolayı lütfen sabırlı olur. Kolay bir peasy thingie değildir...

ECSRO takımının, şimdiyi koşuyor olan Inspaction'u fark ettiği en iyi saygıların, Avrupa güncelleştirmesiyle yapması için hiçbir şeyi yok. Biz basitçe, arkada internet üzerinde olan servisçiye yeniden getirmesi için programcıyı bekliyoruz!
(Elle yazmadım otomatik ceviri programında ne yazıyorsa onu yazdım direk.Zaten altta kısaca anlatım bulunmaktadır)

Kısaca

Ecsro'ya europe charlar geliyor.Gm'e kimse yardım etmiyormuş.Normal sro'ya cabuk gelmesinin sebebi ise bütün yetkililerin bir araya gelerek oluşturmasıdır.Fakat Ecsro'daki gm'in bu konuda yalnız başına bir uğraş vermesi ve gece gündüz bizim için çalışması serverın geç açılması ile ilgilidir.Lütfen ne zaman acılacak diye söylenmeyin gm bizim için uğraşıyor.Tam olarak net bir süre verilmedi ama en yakın zamanda açılacağı söyleniyor.

Emeğe saygı lütfen Bir TEŞEKKÜR YETER

sizin için uğraşıyorum...

Phicer...

Buyrun arkadaşlar bu resimdede ECSRO'da vıp bolumundeki en yakın zamandaki ban listesi bulunuyor.İnş. içlerinde sizin charlarınız bulunmamaktadır.Emeğe saygı.

- Resim Silinmiş.

BİR TEŞEKKÜR YETER...

phicer...

Buyrun arkadaşlar bu resimdede ECSRO bolumundeki en yakın zamandaki ban listesi bulunuyor.İnş. içlerinde sizin charlarınız bulunmamaktadır.Emeğe saygı.

- Resim Silinmiş.

Emeğe saygı...

saol kardeş gerbir soru işaretinie bir cevap vermiş gibi bişi oldu avrupa gelcek mi? ne zaman oyun açılcak?...gibi sorulara :) kardeş bunlar doğru demi yani avrupa gelcek fln die sen uydurmuondur umarım.

lnTerpoL

Bilgiliyim
beyler arkadaş konunun tarihine baksaydı böyle gereksiz bir konu açmazdı forumun 1 yıl önceki ecsro private server bölümü kayıtlarına bakın bu yazıyı görürsünüz yani bu yazıyı gm geçen yıl yazdı........

Yukarı Alt