Arkadaşlar size hem iyi hemde kötü bir müjdem var.Neredeyse ecsro ile ilgili bütün yabancı ve türk forumları araştırdım ve bu araştırmam sonucunda bir bilgi daha elde ettim.Ecsro ile ilgili yabancı bir sitede şu bilgiye rastladım sanırım oyunun GM i tarafından yazılmış.
İngilizce
Some Information about the Europe UpdateHi there everyone!I know many ppl doubt that the europe update will come. I don't know what to say about it.. all I know is this:Ocean has someone working on the Europe update at the moment. It's a bit complicated because the serverfiles he has now were bought from MHTC but MHTC didn't enable europe stuff. So he needs to find a way how he might implement Europe so it will work perfectly. That's a lot of Coding work. I hope you understand this.. Joymax has a whole company that worked on that. Ocean has only one coder (If I understood him right)So please be patient. It's not an easy peasy thingie...best regardsthe ECSRO Team
Notice
The Inspaction that is running now has nothing to do with the europe update. We are simplywaiting for the programmer again to bring the server back Online!
Türkçe
Merhaba Avrupa güncelleştirmesinin hakkında bazı bilgi orada herkes!
Ben, Avrupa güncelleştirmesinin, gelecek olduğu birçok ppl şüphesini bilirim. Ben, onun hakkında demenin neyin olduğunu bilmem.. Benim, bildiğim herkes, budur:
Okyanusun, şu anda Avrupa güncelleştirmesinde çalışıyor olan birisi var. Biraz karışıktır çünkü onun, sahip olduğu serverfiles şimdi, MHTC'den satın alındı, ama MHTC, Avrupa malzemesini sağlamadı. Bundan dolayı o, bir yolu onun, Avrupa'yı nasıl yerine getirebildiğine bulmaya ihtiyaç duyar, bundan dolayı o, kusursuzca çalışacak. O, birçok alaya alan iştir. Ben, senin, bunu anladığını umarım.. Joymax'ın, onda çalışan tüm bir şirketi var.
Okyanusun, (Eğer ben, onu doğru anlasaydım) tek olanı alaya alıcısı var, bundan dolayı lütfen sabırlı olur. Kolay bir peasy thingie değildir...
ECSRO takımının, şimdiyi koşuyor olan Inspaction'u fark ettiği en iyi saygıların, Avrupa güncelleştirmesiyle yapması için hiçbir şeyi yok. Biz basitçe, arkada internet üzerinde olan servisçiye yeniden getirmesi için programcıyı bekliyoruz!
(Elle yazmadım otomatik ceviri programında ne yazıyorsa onu yazdım direk.Zaten altta kısaca anlatım bulunmaktadır)
Kısaca
Ecsro'ya europe charlar geliyor.Gm'e kimse yardım etmiyormuş.Normal sro'ya cabuk gelmesinin sebebi ise bütün yetkililerin bir araya gelerek oluşturmasıdır.Fakat Ecsro'daki gm'in bu konuda yalnız başına bir uğraş vermesi ve gece gündüz bizim için çalışması serverın geç açılması ile ilgilidir.Lütfen ne zaman acılacak diye söylenmeyin gm bizim için uğraşıyor.Tam olarak net bir süre verilmedi ama en yakın zamanda açılacağı söyleniyor.
Emeğe saygı lütfen Bir TEŞEKKÜR YETER
sizin için uğraşıyorum...
Phicer...