4Ever İsro Fembria Kapandından Beri isroda 4 Tane 24 lvl char kastım ve hiç yakmadan +5 daggeri +9 bastım satıorum isterseniz F_Unit , DaggerCrash , ZnyLeXyLe , _CentrinO_ Veya _NukeR_TeaM_ ye Pm atmanız yeterli :D hepside ortak charlar :D

ulen böle işin be vıp yı hec kapatmıolar..bizim serverlarda paralı olsa böle olmaz demkki ne şerrolar ya bilerek yapıolar bence yoq yenılemeymıs cart curt yalan atıolar..

nane77 demiş ki:
MuSTaFa46 demiş ki:
Acılsa sonra geri aynı sey olursa o GMlerin..................... Anladınız :D
Gm leri bide kendi yerine koy onlarada hak vermek lazım işleri güçleri yok bizim için uğraşıyolar ama biz onlara devamlı kötü sözler sarf ediyoruz biRazDa onlara Hak verek :thumbsup:
GM Leri kendi yerime koysam simdiye 100 kere acardım ben :thumbsup: Yhani bu sorun varsa acıklamıyorlarda hic ses seda yoq gmlerde dedigin yanlış :wink1: 4 gündür bir acıklamadı yoqqq :twisted:

isro da adamın biri ecsro werdi o günde serwer kapanımiş :D ne zmn açılır sizce

Arkadaşlar Fembria Çok Oynanan Bir Server oldu Ama bunu Kıskanan Bazı Kötü Niyetli Private Serverlar Var Bunlar Oyuncu çekmek İçin Fembria Ya bir Saldırı Düzenlemişlerdir Game Guard Olmadığı için Fembria Çökmüştür [Galiba Yapılmış]Ama Gm ler Bida Çökmesin Die Güvenliğe Almak İçin Kapatmışlar Büyük ihtimalle önlemler alınana kadar yani oyunun Saldırıya uğrasa bile çökmesini önleyene kadar oyunumuz kapalıdır!

NOT:Bİ YERDEN OKUDUGUM BİLGİ REKLAM OLMAMASI İCİN SİTEYİ VERMİCEGİM

charların gitmesinden biraz beklemek iyidir değilmi arkadaşlar.4gün mü oldu kapanalı?

ben fembriaya yeni başlıyacağım.ama belkide başlayamayacağım serwer kapalı :D :starving:

Yukarı Alt