şimdide diğerlerini açtılar bizimki yine kapalı media da çıktı daha neyi bekliyoruz ki..?

Yeni Bi Acıklama
We dont have any news related to this subject so please stop asking mods with pm or make threads about it ... i'm sure ocean / p-master are working on the server to get it back up but please keep in mind that we are not isro and that we have private servers who dont have to be on 24/7 ... its posible server go down sometimes but ecsro team will try to fix them as soon as posible
Siz Cevirin Artık :D

Bana kalırsa yeni skiller gelmeyecek çünkü oyunun özelliği bu zaten.En eski hali sro nun (9d hariç) bu yüzden geleceğini sanmam ki öyle olsa tüm server lar kapanır sadece fembria değil.
Ama neden sürekli fembria yı kapatıp duruyolar anlamış değilim.

Alpyzgt66 demiş ki:
Yeni Bi Acıklama
We dont have any news related to this subject so please stop asking mods with pm or make threads about it ... i'm sure ocean / p-master are working on the server to get it back up but please keep in mind that we are not isro and that we have private servers who dont have to be on 24/7 ... its posible server go down sometimes but ecsro team will try to fix them as soon as posible
Siz Cevirin Artık :D
çeviricek kimse yokmu?

ne zaman geleceğini bilmemekte adamın canını daha fazla sıkıyo olan gene benim pet e oldu zarara girdik yaww..

Ben acilen çarı satıyım fembriadaki yoksa bu fembrianın durumu hiçde iyiye gitmiyo:wink1:))

"bi işi eline koluna bulaştırdı diye buna denir"
PS:Ne olursa olsn İsrodan vazgeçme..

Yukarı Alt