Ben Verebilirim Ekle mailto:[email protected]
Arkadaşım Ecsro açılıdıgı günden beri oynuyorum ve daha bu şekilde sorun görmedim tamam uzun süreli kapandı ama açıldıktan sonra yine belli bir süre güzel gitti server sizce bu normal bişeymi 4 gün bakım yapıcaklar ve hiç bir şekilde bilgi vermicekler sonra tekrar serverı kapatacaklar yine hiç bir şekilde açıklama yok. Adamlar kendi kafalarına göre iş yapıyorlar tabiki serverı kapayıp açmayı bize sormıcaklar ama en azından bilgilendirebilirler.aldıklara paraya bakıyorlar tabi para kazanacaklar ama aldıgınız paraların hizmetini bari adam gibi verin onca kişi silk yüklüyor yazık !_BuRN_ demiş ki:Ondan değil her yeni serverde böyle oluyor.Normal ECSRO ya bakın orda böle hatalr yok.Fakat ilk açıldığında o bundanda beterdi 1 gün oynuyordun 1 hafta bakım yapıyorlardı..Server bi yerine otursun inş. kalmıcak böyle sorunlar...__ScorPioN__ demiş ki:bu serverın sonunda eski Psro gibi olacak ...er yada geç kesinlikle Çünkü 3.server açıldıktan sonra bu tür sorunlar patlak verdi durum kötü .Server geçen gün toplam 4 gün bakımdaydı ki önemli bir sorun vardı 4 günde zor halledemediler açtılar tekrar 2 gün sonra yine aynı durum işte bütün herkezi umutsuzluga yiten nokta burası.Bence sonu hayırlı değil olan yine o kadar emek harcıyan arkadaşlarımıza olacak yine adamlar parasını kazandı bi türlü .
+1907lanulan456 demiş ki:ya iice oyuna bağlı olduk bizde suç şuna baq oyun olmadan olmuyo
malesef haklısın oyun bi parçamız olmus inşallah kurtulurzlanulan456 demiş ki:haksızmıyım siz söyleyin
Haklısın usta oyun olmadan yapamıyoruz..lanulan456 demiş ki:haksızmıyım siz söyleyin