İyi valla 10x server die haftanın 4günü kapa 3günü aç sadaka gibi arasıra event yap oh ne ala...

birtek adam gibi Cuma günleri oynayabiliyorum inşallah açılır yarına kadar..

Bana biris oyun için tam bilgi verebilir mi.. mailto:[email protected] msn adresim ... Tam bilgi derken oyunu indireceğim yama yapcam ne yapcam nasıl açcam nasıl üye olacam nerden indircem felan hiçbirşey anlamadımda.. :D

bu serverın sonunda eski Psro gibi olacak ...er yada geç kesinlikle Çünkü 3.server açıldıktan sonra bu tür sorunlar patlak verdi durum kötü .Server geçen gün toplam 4 gün bakımdaydı ki önemli bir sorun vardı 4 günde zor halledemediler açtılar tekrar 2 gün sonra yine aynı durum işte bütün herkezi umutsuzluga yiten nokta burası.Bence sonu hayırlı değil olan yine o kadar emek harcıyan arkadaşlarımıza olacak yine adamlar parasını kazandı bi türlü .

__ScorPioN__ demiş ki:
bu serverın sonunda eski Psro gibi olacak ...er yada geç kesinlikle Çünkü 3.server açıldıktan sonra bu tür sorunlar patlak verdi durum kötü .Server geçen gün toplam 4 gün bakımdaydı ki önemli bir sorun vardı 4 günde zor halledemediler açtılar tekrar 2 gün sonra yine aynı durum işte bütün herkezi umutsuzluga yiten nokta burası.Bence sonu hayırlı değil olan yine o kadar emek harcıyan arkadaşlarımıza olacak yine adamlar parasını kazandı bi türlü .
Katılıyorum.Adamlar parayı yine kazandı.O kadar emek veren arkadaslara yazık olucak :think:

__ScorPioN__ demiş ki:
Ondan değil her yeni serverde böyle oluyor.Normal ECSRO ya bakın orda böle hatalr yok.Fakat ilk açıldığında o bundanda beterdi 1 gün oynuyordun 1 hafta bakım yapıyorlardı..Server bi yerine otursun inş. kalmıcak böyle sorunlar...

slm arkadaşlar ecsro fembria üyelik alımları kapanmış ben fembriada oynamak istiorm lütfen fazladan acc olan verebilirmi pm yoluyla acc verene ecsroda 64+5 bow ve 60 +5 bow +10m bile veririm

kendimi teselli edicek bişe yok...:(çok üzgünüm İyikide Sillk almadım belkide tamamem kapanabilr server..:(

Yukarı Alt