Yha biz event fln istemiyoruz oyunumuzu istiyoruz kardeşim yha:S özledim çarı
Herkese İyi Sabırlar!

Demek ki;Legend III Plusu getirseler 2ay fln sürer heraldebelki daha fazla::):(

harbi ha ne eventiymis gıcık ettıler benı yha sımdı 2 swi 1 kapalı ssana katılıorum arkadasım biz event flnm istemıoruz oynuyalım ytr

yha fembria kapalı onu bılıozda ndn ecsro yuda kapıolar a.q yha agız tadıyla bi nuke kasamadım bu arada ecsroyha uyelık alma var ama mysronun sıtesınden ısteyene ogretırım mailto:[email protected]

evt ya 1-2 gün dediler 3 günden beri oyun yok artık yeter ya lütfen artık bosverin eventi açın gitsin zaten böle giderse only user kalmıcak oyunda sinirdena dam oyunu bile bırakır

kafalarına göre iş yapıyorlar salak almanlar tamam server onlarında biz sonuçta emek ve para harcıyoruz charlara en azından güncel bilgiler verebilirler 4 gün oldu fembria kapalı 1 haftayı bulucak galiba joymax gibi teknik imkanları yok tabi 1-2 gün sürecek ama madem server açıyorsunuz birazda hazırlıgınız olcak 4 gün nedir ya

takao1993 demiş ki:
evt ya 1-2 gün dediler 3 günden beri oyun yok artık yeter ya lütfen artık bosverin eventi açın gitsin zaten böle giderse only user kalmıcak oyunda sinirdena dam oyunu bile bırakır
Belkide onun için lagı azaltçaz diolardı..Çözüm bu olabilir.. :twisted: :mrgreen:

petler vs silkle alınan hersey gitmemeli yav:S bir event için milletin parası mı gidecek:@
vip de gitmiş :byes:

lanulan456 demiş ki:
Ya arkadaşlar sonrada oyunda laq oluyor ölüyorsunuz küfürü basıosunuz bırakın biraz sabredin bea
Bencede arkadaslar.Lag bug vb olunca küfürü basıyoruz ( bende dahil :mrgreen: ) Eger sorunları çözeceklerse bekleriz sorun değil..

kardes tmm beklemesi hiç mi hiç dert deil ama ne zaman açılcagını bilmememk insanın sinirlerini bozuyo ya deseler tam 1 hafta sonra oyun açılcak ben 1 hafta beklemeye razıyım çünkü sonunda o gün onun açılcagını biliriz ama su anda sonsuzlaga gider gibi hissedioruz

takao1993 demiş ki:
kardes tmm beklemesi hiç mi hiç dert deil ama ne zaman açılcagını bilmememk insanın sinirlerini bozuyo ya deseler tam 1 hafta sonra oyun açılcak ben 1 hafta beklemeye razıyım çünkü sonunda o gün onun açılcagını biliriz ama su anda sonsuzlaga gider gibi hissedioruz
Haklısın..En azından sorunun ne oldugunu ne zaman açılacagını bildirseler iyi olur.Ama bide şu açıdan bakmak lazım ; belki onlarda henüz sorunun ne zaman giderilebilegini bilmiyorlardır o yuzden bir tarih vermiyolardır :think:

Ecsro açıldı ama fembria hala yok bu işin sonu hiç de iyi değil galiba.Zaten 2 charında peti açık günleri boşa gitti oyun açılınca clock a çalışcam. :!!&%&!

Valla arkadaşlar hepiniz haklısınız fakat bug sorununun gideceğini sanmıyorum.Server kapasitesi 1000 kişiyken fazla sorun yoktu.Server kapasitesi arttı bug da hâliyle arttı.Etrafımda yaratık yokken bug oluyor, yaratık spawn oluyor geliyor o beni öldürüyor.Ne hikmetse yaratık öldürmeden de bug durmuyor.Sanki komplo kurulmuş gibi hissediyorum :))

Yukarı Alt