__ScorPioN__ demiş ki:benim dayandıgım yere dayanma aman akraba ilişkisinin sonucları kötü oluyormuşrevoLt123 demiş ki:Bende Bu SnrLe dayancam birilerine ama xD
ama lag oluncada global dan ana avrat sayıyosunuz neden lag war die.adam bu lagı duzeltmek için bakıma alıyo server'ı lutfen biraz saygı -.-remiemre demiş ki:acıklamayı yapıorum bu server ..........sene acılmas madem oyun yapıolar adam gıbı yapsınlar.
2 gündür aynı şey yazıyo bu yarın gelmezbesst demiş ki:Fembria server'i sabahta belirttiğimiz sebep olan "Oyun güvenlik yama önlemi"nden ötürü yarına kadar kapalı kalacağı resmi forum sayfasında belirtilmiştir.
Fakat tam olarak onların zaman dilimine göremi , yoksa farklı bir zaman dilimine göremi olduğunu belirtmemiştir.
Bu güvenlik önlemi öncelikle sizi ve serveri zararlı kişi ya da kişilerden korumak için yapılmaktadır.
Server'ın net olarak açılacağı saat belirli değildir.
Ayrıca konu açmamıza ve açıklama yapmamıza rağmen Canlı Yardım Hattını sudan sebepler ile meşgul edenlere, not düşmemize,konu açmayınız dememize rağmen konu açanlara özellikle teşekkür ediyorum.
bi sitede gordugum yazı
Malesef benimdemfsyzgt demiş ki:Artık umudum kalmadı benm..
gerçek çeviri ;Alpyzgt66 demiş ki:ECSRO nun sitesinde forumunda yani
Dear User,
All Servers are offline because we are working on a new So-Ok Event.
There is no garanty that it will work.
Please be patient and don't spam.
Thank you
ECSRO Team
Yazıyor Anlamı Sanırım
Tüm serverler kapalı yeni so-ok eventi için iş yapılıyor
Ne zaman olucağı hakkında kesin birşey yok
sonuncuyu anlamadım