Fembria'da çok lag vardı..Tekrar kapattılar..Public'te hiç yok..Bizde de şans yok hep Fembria sorunlu..

:D bu gm leri bi yakalasam katil olucam valla.Yeter çektiğimiz eziyet.Server kapandığında oyalanmak için öylesine gaia da char açmıştım char 70 lvl oldu.Ama bu Fembria hala açılamadı.:D

Rollback gerçekleşti,90+3 blade'im gitti,yeni update geldi,oynama hevesim gitti,lanet olsun diyorum başka da birşey demiyorum :roll:

ne zaman açılcak ya kimsemi bişi bilmio media.pk2 filanmı geldi bilmiorumda bi cvp verin arkadaslar

17nfs1905 demiş ki:
Rollback gerçekleşti,90+3 blade'im gitti,yeni update geldi,oynama hevesim gitti,lanet olsun diyorum başka da birşey demiyorum :roll:
Oynama zaten.Full rollback gelcek,bir gün daha güzel item alırsın oda gider.Çünkü adamlar malll.Ya normal sro oyna,onunda boku cıktı,gel sen sampa ,San andreas multi player süper bişey rpg serverler var http://www.libertyrpg.com ilk burdan basla al.

sanırm şuan deneme aşamasında o yzden bu hatayı alıyoruz olabilir ama tam bende bilmiyorum :/

takao1993 demiş ki:
ne zaman açılcak ya kimsemi bişi bilmio media.pk2 filanmı geldi bilmiorumda bi cvp verin arkadaslar
Yeni client geldi arkadaşım..

http://ecsro.net/download.php buradan indirebilirsin.. :thumbsup:

bu arada oyun açıldı ama çok lag var yine fembria kapanır bu gidişle arkadaşlar..oynanmıyor hiç..publicte ise hiç sorun yok..

bende yeni client yüklü ama bi ara online oldu simdi gene offline bekliyorum ins charlarda bi sorun olmaz itemler felan güzeldi

1. Hemen o küfürü edit'le.
2. Forumda küfürlü konuşmak yasak !
3. 1 Gün içinde editlemezsen moderatör e şikayet edicem :byes:

Yukarı Alt