Arkadaşlar oyun 1 hafta önceki haline döndürüldü 1 hafta önce sun düşürdüydürseniz veya lwl atladı iseniz geçmiş olsun çnkü gitti!!! Fakat eğer sun set alan warsa o 1 hafta içinde onu siteden yada forumdan iletişime geçip tekrar alabilrsiniz eğer öle bişey olmazsa siz para karşılığı aldığınız için iyi bir avukatla dava açarsınız kazanma ihtimaliniz %100 avukat tanıdıklarımın söylediklerine göre :thumbsup: :thumbsup: fembria da gelmek üzere arkadaşlar hadi bakalım.... :beer:

benim anlamadığım şey sadece fembria'yı geri almışlar diğer serverlarda yok bişi..buglar sadece fembria'da değildi ki..ayrıca diğer serverları geri almadan hallettilerse nasıl fembria'yı düzeltemediler.. :think: :think:

bugün hiç bakmamıştim şimdi bir bakayım dedim start geldi..açıldı galiba diye sevindim ama check.. :|

fembrianın canı cehenneme bu oyunu kim kurdu Allah aşkınaa yawww bi doru durus oynuyamıcasmı
lanet olsn :|

serverlarda beklenmeyen bir sorunla karşılaşmışlar..çözülene kadar kapalı..okullar açıkken kendimi yazın oynarım diye motive ettim..hiç oynayamadık..şansa bak..

Yeni açıklama: Sorry for the new downtime. We are working on the server security. We expect the servers back within some days. (No promise)

Türkçesi : Yeni kapanma süresi için üzgünüz.Biz,sunucu güvenliği üstünde çalışıyoruz.Sonra sunucuları açılması için bekleriz..(Söz veremeyiz)

2. Yeni açıklama :Because of the long server-downtime we decided to add 100 Silk to every account which had silk in the past.

Türkçesi: Çok üzün süre sunucuların kapalı kalma süresinin ötesinde silk sahibi olan her hesap 100 silk ilave etmeye karar verdik..

kısacası önceden silk alanlara 100 silk bedava gelecek..

Yukarı Alt