BiG BoY

Öğretiyorum
bne yeni data ve media pk yı indirdim yine dc oldum çara tam girince oyundamı bi problem var şanss mı yolsa

pffff bu gm ye ulasabilecegimiz bi yer yokmu yaww bi söwelim suna cocuk oyuncagı gibi sıkıldıkca server kapatıyolar böyle oyunun taaaa ........ keske hiç baslamasaydım normal sro ne güzeldi salıdan salıya bi check olurdu o kadar bunda oyun daha cok kapalı duruyo

Gm'ler Lineage ll tanıtmak için kapattı oyunu bence

Gene 1-2 hafta kapı olur ya

Yha arkadaşlar Ecsro nun Kndi Forum Sitesinde ECSRO ve ECSRO(VIP) Bölümü war Ama Fembria bölümü yok acaba fembriayı kaldırmıs olabilirlermi?

açılmasına açılır da rollback atılırsa çok üzülücem gerçekten..dizdiğim set giderse hele..hani derler ya kurunun yanında yaş da yanar..bizimki de o hesap..illegal işler peşinde olanlar yüzünden oyunun açılmasını bekliyoruz emeğimiz gidecek belkide..elle kasıyoruz, hile yapmıyoruz olan bize oluyor..neyse hayırlısı olsun..

Arkadaşlar sabredin bu gece yada bugun içinde kesin açılacaktır.. Ayrıca açılma sırası şu şekilde olcak once vip server check ardından acıldı... Sonra fembria kapandı server acıldı check o da açılcak... Daha sonra da normal ecsro serverı aynı şekilde biraz daha sabır sadece....

Bnce ecsro..... Fembria..... bugun acılmıcak
tam2 gün yada 3 gün sonra VIP serveri kapanacak!!!

Yukarı Alt