22.06.2009
Dear users of ECSRO and Fembria,
in future we delete all items on chars which were not logged in for the last 6 months. Including silk items. Please keep your chars active or empty the inventirys. Accounts which were not logged in for the last 6 months may be deleted as well.

ECSRO Team

Bunu yazmışlar siteye en son ben bişeyler çevirdim ama tam bi çevirebilcek olan ?

darkedenn demiş ki:
22.06.2009
Dear users of ECSRO and Fembria,
in future we delete all items on chars which were not logged in for the last 6 months. Including silk items. Please keep your chars active or empty the inventirys. Accounts which were not logged in for the last 6 months may be deleted as well.

ECSRO Team

Bunu yazmışlar siteye en son ben bişeyler çevirdim ama tam bi çevirebilcek olan ?

Diyor ki;
Sevgili Ecsro ve Fembria oyuncuları,
Eğer chara 6 ay girmezseniz hesabınız içerisindeki itemleriniz silinecektir. Buna silk ile alınan itemler de dahildir. Karakterinizde aktif olmaya dikkat edin veya inventoryniz boşaltılır. Son 6 ay içinde hesaplarına girmemiş olanların hesapları silinmiş olabilir^^
Wax Whine den alıntıdır

Server açılsın Global manyağı olcak o gm ler bütün sülalesini sövücem [fembria gm lerinin] :twisted: Hele bide server ı geri alırlarda benim 90 lık char giderse gm nin benden çekiceği var

YhAF neSi acık oyunun ya The Under Going Neym hatası verıo bu nediR yha? Ne zmn aCıLacak bu oyun kesin bir bilgi verin??

BiG BoY

Öğretiyorum
vallahi ya bırakamıyorumda bırakmayı denedim olmuyo inş açılır yaaa bilgisi olan ayda yeni haber alan arkadaşlar lütfen bizimlede p :cry: :cry: aşlaşsın offfff

Yukarı Alt