ChiLeKehS demiş ki:
nereye açık kapalı server brz güncel tutun şunu ya

ChiLeKehS eğer ilk başta yazılana diorsan ilk sayfadaki o 2008 tahrihli sen burdan dewam et server şuanda Fembria serverı ve Ecsro serverı kapalıdır. V.I.P serverı ise önce açıldı daha sonra tekrar check'e aldılar şuanda sadece V.I.P den start gelio ama o da checkde. Bu da üzerinde çalıştıklarını belirtiyor goldbug üzerinde... biraz sabır istiyorum 1-2 gune kdr açılaçaktır arkadaşlar. :thumbsup:

1-2 gün dedin Pazar gününden beri kapalı oyun..

ben biraz zor acacaklarını düşünüyorum !

Oyunun ne zaman açılacağını onlar açıklamadığı sürece biz nereden bilebiliriz? beklemekten başka yapabileceğiniz birşey olduğunu da düşünmüyorum. ne kadar sıkılsanız da, öfleyip püfleseniz de oyunu açacak olan yine onlar.

ecsro team 'ın amacı Lineage 2 yi oynatmak ve ilerlemektir.(bence) 21 partlık dosyaları indirin oynayın dıor hatta sitede. ecsro açılana kadar..

Bu ecsro takımının ecsro'yu acması uzun sürecektir..

27.06.2009
Dear ECSRO-players, because of some abusers we had to close the servers for your and our security. We are doing our best to fix this problems and bring the servers back online as soon as possible. There is no expected backtime. Just doing our best.
We don't sell any sources or software.

bunu arkadaslar tercüme edebilirlermi acaba...

arkadaşlar müjdemi isterim ecsro serveri geldi frembria ve v.i.p kapalı daha

Wild_DRAGON demiş ki:
nyssa demiş ki:
27.06.2009
Dear ECSRO-players, because of some abusers we had to close the servers for your and our security. We are doing our best to fix this problems and bring the servers back online as soon as possible. There is no expected backtime. Just doing our best.
We don't sell any sources or software.

bunu arkadaslar tercüme edebilirlermi acaba...
Türkçe açıklaması

Sevgili ECSRO-oyuncu, bizim için sunucuları yakın bazı abusers yüzünden sizin ve güvenlik. Bu sorunları gidermek için ve mümkün olan en kısa sürede online sunucuları getirmek elimizden geleni yapıyoruz. There is no bekleniyor backtime olduğunu. Sadece elimizden geleni yapıyorum.
Herhangi bir kaynak veya yazılım satmıyoruz
bu mudur Türkçesi XD There is no bekleniyor :D :D

Türkçe Açıklaması tam budur;

Sevgili EcSRO-oyuncuları,sizin ve bizim güvenliğimiz için kötüye kullanıldığı için serverları kapattık. Bu sorunları gidermek için ve mümkün olan en kısa surede online sunucuları getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.Bunun tam bi zamanı yoktur.En iyisini yapmaya çalışıyoruz.Herhangi bir kaynak veya yazılım satmıyoruz

Yukarı Alt