![]() |
Aslında oyun güzeldi, ama dün bitirdiler oyunu.GMyi bekliyoz neyapacak acaba.Slim Shady demiş ki:Bu oyuna başlamak için geç mi acaba ya böle fotolar görünce falan iştahım kabarıyor.![]()
Ne oldukiCezaAlp demiş ki:Bu mesaj Slim Shady rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aslında oyun güzeldi, ama dün bitirdiler oyunu.GMyi bekliyoz neyapacak acaba.Slim Shady demiş ki:Bu oyuna başlamak için geç mi acaba ya böle fotolar görünce falan iştahım kabarıyor.![]()
Kervan sistemi getirdi dün , normalde 300m civarı gold , 2-3de coin vercekti. Tam ayarlayamamış , 1.6b , 20tane gold coin bi okadarda silver coin verdi. Biz çektik birkaç sefer, sonra GM sistemi kapattı. Salak saçma noticeler geçti , yok işte serverde 700silver coin var , 500gold coin var , milletin söylediklerine inanmayın ,sabrımı sınamayın serveri kapatırım dedi. Halbuki bizim guildde bi arkadaşta zaten 350silver coin var.Slim Shady demiş ki:Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ne oldukiCezaAlp demiş ki:Bu mesaj Slim Shady rumuzlu uyeden alinti yapildi
Baskılar altında oyun oynuyozSlim Shady demiş ki:Yuh bide atar yapmış.![]()
dorukhero demiş ki:Guilde gelmek istiyorum hazır yaz gelmişken sağlam bi yer bulmak lazım nasıl iletişime geçebilirim ?
Bana burdan pm atın veya facebook sayfasına extraloobdan geldiğinizi belirten bir mesaj atın. İlgileneceğim sizinle fakat stajımdan dolayı akşamları 7den sonra bilgisayar başında oluyorumBthnCvk demiş ki:Aranıza katılmak istiyorum arkadaşlar.Oyunu indiriyorum.
şuan electusdalarBigWarLike demiş ki:Harikaymış. Yeni başlayacağınız bir server varsa bende başlayabilirim. Özelden mesaj atar mısınız ?
Başlayalı çok olmuş galiba. Geç mi kaldım ?murathep demiş ki:Bu mesaj BigWarLike rumuzlu uyeden alinti yapildi
şuan electusdalarBigWarLike demiş ki:Harikaymış. Yeni başlayacağınız bir server varsa bende başlayabilirim. Özelden mesaj atar mısınız ?
http://www.electus-online.com/
ayın 8'inde açıldı yani çok olmadıBigWarLike demiş ki:Bu mesaj murathep rumuzlu uyeden alinti yapildi
Başlayalı çok olmuş galiba. Geç mi kaldım ?murathep demiş ki:Bu mesaj BigWarLike rumuzlu uyeden alinti yapildi
http://www.electus-online.com/