irem demiş ki:100.mesaj benim olsun
açiliş sayfasi süper
Senide aramıza bekleriz kardeşimMuQMax demiş ki:O Başhar Abi RePuBLiC Guildi 5 Lvl Olmuş Tebrik Ederim.
TheDeeP demiş ki:Senide aramıza bekleriz kardeşimMuQMax demiş ki:O Başhar Abi RePuBLiC Guildi 5 Lvl Olmuş Tebrik Ederim.
abowwwwwwwww kanka sen nerlerdesin yaaaa özledim valla emre seni, dostum nabarsın ne edersin öldünmü kaldınmı sesin soluğun çıkmıyor yaaArnildcivardagezer demiş ki:Başer varsa guildin basında bu guildden adam olmaz
selam kardeşim özledim bi uğriyayim yanına dedim
görüşürüz abicim bu aralar biraz yoğunum amaTheDeeP demiş ki:Başer abi bi ara görüşebilirmiyiz.
tabikide alırım yeterki bizim yanımızda olmak isteburak5941 demiş ki:sa extacy abi ben suan balıkesirdeyım yarın eve gelecegım we ecsro yu kuracam bayadır oynamıodum artık baslıcam guildine alırmısn ?
Valla kardesm okul bitiyo busene hayırlısıyla. Baya bi yoğun elimi ayağımı herşeyden cektim projeler sunlar bunlar bakalım hayırlısıyla biticek. Bitsin daha sık uğrarım zaten buralara (belki). Neyse başerim kendine iyi bak. Konusuruz yineExtacy demiş ki:abowwwwwwwww kanka sen nerlerdesin yaaaa özledim valla emre seni, dostum nabarsın ne edersin öldünmü kaldınmı sesin soluğun çıkmıyor yaaArnildcivardagezer demiş ki:Başer varsa guildin basında bu guildden adam olmaz
selam kardeşim özledim bi uğriyayim yanına dedim