Bende burdayım TheDeeP=KingCobra
yazdığım mesajda zaten bahsettm 4-5 kişi var zaten ana sayfamızdada varsınız asıl önemli olan vaka bizlerin dışında kimler varTheDeeP demiş ki:Bende burdayım TheDeeP=KingCobra
donedarkonder demiş ki:Bende burdayım nick: DeLyGLaVie
Alcağın olsun abi grand name yazarken attın bidaha yılbaşında grand name yaz demicemExtacy demiş ki:donedarkonder demiş ki:Bende burdayım nick: DeLyGLaVie
5 lvl çok tan olmuştuk biraz geç oldu ama saolmfsyzgt demiş ki:Hayılrı olsn Eski Guildim
ooo hacım süppo bir takım olma yolunda bir adım daha attık seninle beraberBlack Rain demiş ki:Woaaaps bende guildinize geliyorum bu arada Fembria ya başlıyorum
Media pk yüzünden.Media pk nı değiştir.Extacy demiş ki:ya arkadaşlar o değilde herkes oyunda tanıdığı yada tanımadığı olsada olur bi sorsun bu grand nameye alt çizgi üst çizgi nokta virgül herneyse nasıl konuyor. ben araştıra araştıra deliye döndüm geberecem artık bana yardımcı olun :)
link alayımDeLy_Manyax demiş ki:Media pk yüzünden.Media pk nı değiştir.Extacy demiş ki:ya arkadaşlar o değilde herkes oyunda tanıdığı yada tanımadığı olsada olur bi sorsun bu grand nameye alt çizgi üst çizgi nokta virgül herneyse nasıl konuyor. ben araştıra araştıra deliye döndüm geberecem artık bana yardımcı olun :)