aynı hatayı bende alıyorummehmet50 demiş ki:arkadaslar oyuna giremiyom ribotla :( c(9) hatasi var ve bazende hic girmiyor normal denerken giriyo ama botla girmiyo deli olcam yardim :(:(:(
sorun nedir ?mehmet50 demiş ki:yetkili biri yokmu yaw bi yardim lutfennn :(
Port u düzgün yazdığına eminmisin.Ribot u açtıktan sonra orda yazan portu loader a yazıcaksın yoksa hata verir.mehmet50 demiş ki:arkadaslar oyuna giremiyom ribotla :( c(9) hatasi var ve bazende hic girmiyor normal denerken giriyo ama botla girmiyo deli olcam yardim :(:(:(
1-)net framework 3.5 kurulu olmalı(kesinlikle)Flush Royale demiş ki:- Resim Silinmiş.
sorunun cozumunu bilen varsa yazsın,memnun olurum
o programlar yuklu zaten 1 levelden beri ibot kullanıyorum.Sorun sadece kastıgım charda yan chara girince bu hatayı vermiyorEmre67380 demiş ki:Port u düzgün yazdığına eminmisin.Ribot u açtıktan sonra orda yazan portu loader a yazıcaksın yoksa hata verir.mehmet50 demiş ki:arkadaslar oyuna giremiyom ribotla :( c(9) hatasi var ve bazende hic girmiyor normal denerken giriyo ama botla girmiyo deli olcam yardim :(:(:(
1-)net framework 3.5 kurulu olmalı(kesinlikle)Flush Royale demiş ki:- Resim Silinmiş.
sorunun cozumunu bilen varsa yazsın,memnun olurum
2-)vcredist (c++) x86 kurulu olmalı(kesinlikle)
Bu dosyalar varmı acaba? büyük olasılık bunlar olmadığı için verir hatayı.
aynı sorun bendede vardi ibottaki bütün dosyaları silkroad dizinine yapıştır birde böyle .ocx , .dll gibi dosyalar var onlarıda kopyala silkroad dizininemehmet50 demiş ki:aga o sorunu hallettimde simdi sıradakı sorun oyuna girdigimde carin ismini gormuyo diger pc de bu pc dede towna isinlandiginda dowhnaga oyundan atiyo clientless oluyo
dw gidince hata veriyorsa mapı değiştirmeyi dene bakalım yine hata verecekmi.bittersweet demiş ki:aynı sorun bendede vardi ibottaki bütün dosyaları silkroad dizinine yapıştır birde böyle .ocx , .dll gibi dosyalar var onlarıda kopyala silkroad dizininemehmet50 demiş ki:aga o sorunu hallettimde simdi sıradakı sorun oyuna girdigimde carin ismini gormuyo diger pc de bu pc dede towna isinlandiginda dowhnaga oyundan atiyo clientless oluyo
diğer soruna yapacak bişey yok bilgisayarın kasıldığı için clientless 'a dönüyor.
Botu sil tekrar yüklemeyi deneyin ayarlarda hata yapmış olabilirsiniz...o programlar yuklu zaten 1 levelden beri ibot kullanıyorum.Sorun sadece kastıgım charda yan chara girince bu hatayı vermiyor