Yeni surumu dene istersen olmazsa yaz bakariz bi hal caresine.goktug57 demiş ki:
Aynen sende Yeni surumu dene istersen olmazsa yaz bakariz bi hal caresine.Remi demiş ki:Bendede Oyuna Giriyorum Karakteri Seçtikten Sonra Gönder Gönderme Diye Hata Veriyo Bunun Çözümü Var Mı_?
Auto invete olayini bilemiycem ama Her turlu legal sey Ban sebebidir.Extrovert demiş ki:ben allnight taxi yapıyorumda auto invite özelliğini kullanamıyorum adamlar dc yerse diye isimleri ekliyorum ama sonra partyden çıkınca party atmıyor
birde train loop script delaydaki değeri düşürünce daha hızlı kastığını farkettim bundan ban yeme falan olabilir mi?
Buff skills bolumunde Primarynin altindaki bosluga kullandigin silahin adini yazman yeterli...grkmakm demiş ki:kasma yerine götürünce mobların yanına kadar gidior ama saldırmıor öyle duruor sadece nedenini bilen var mı?
Buff skills bolumunde Primarynin altindaki bosluga kullandigin silahin adini yazman yeterli....mert5100 demiş ki:Arkadaşlar bot canavra atak yaparken yarıda duruyor ama canavar hala chara vuruyor ve ölüyorum ölümlerimin %80 nin sebebi bu çözümü nedir??
Yazılı... fakat halen aynı şey oluyorProMaster demiş ki:Buff skills bolumunde Primarynin altindaki bosluga kullandigin silahin adini yazman yeterli....mert5100 demiş ki:Arkadaşlar bot canavra atak yaparken yarıda duruyor ama canavar hala chara vuruyor ve ölüyorum ölümlerimin %80 nin sebebi bu çözümü nedir??
Botu durdur skil bolumune gel butun skilleri sil tekrar ekle sorun duzelmesi lazim...mert5100 demiş ki:Yazılı... fakat halen aynı şey oluyorProMaster demiş ki:Buff skills bolumunde Primarynin altindaki bosluga kullandigin silahin adini yazman yeterli....mert5100 demiş ki:Arkadaşlar bot canavra atak yaparken yarıda duruyor ama canavar hala chara vuruyor ve ölüyorum ölümlerimin %80 nin sebebi bu çözümü nedir??
çünkü beleş bot rsro paralı botu var phbot onu kullanmert5100 demiş ki:Son bir sorunum kaldı...Botu gece bırakıyorum birkaç saat sonra dc yemişim ve ayrıca fast traning tikide yok.Bunun sebebi nedir acaba??