botu türkçe yap ondan sonra genel sekmesıne tıkla ordaFataleBower demiş ki:Arrow almasın istiyorum.. Filtre numarasını bilen var mı..Chinese arrow
okları oksayısının altına dusunce topla yazıyo ondakı tiki kaldırr bukadar
![:D :D :D](/forums/smilies/icon_biggrin.gif)
botu türkçe yap ondan sonra genel sekmesıne tıkla ordaFataleBower demiş ki:Arrow almasın istiyorum.. Filtre numarasını bilen var mı..Chinese arrow
bende sorun yok çalışıyor hatta suan tek makınada 3 tane bot açık 3 de kasıyorrBaSKiN demiş ki:Bende çalısmıyo sizde nasıl çalısıyo ilginç olan bu yani
FataleBower demiş ki:Arrow almasın istiyorum.. Filtre numarasını bilen var mı..Chinese arrow
olması mı gerekiyormemolixx demiş ki:peki botta vürüs yokmu
Yanlız şart değil Rsro ya kopyalamakSharkan demiş ki:arkadaslar botu kullanmayı bilmeyen arkadaslar için 1 kez daha kısaca nasıl kurulacagını söylüyorum.
1-Botu rardan cıkarın ve RSro nun olduğu klasörün içine atın.
2-Srobot a 2 defa tıklayın.Başlat çubuğunda beliren aynı işarete 2 defa tıklayın.
3-Oyuna girdiğinizde ''Home'' tuşuna bastığınızda bot ayarları karşınıza gelecektir.
Evet.bittersweet demiş ki:Yanlız şart değil Rsro ya kopyalamakSharkan demiş ki:arkadaslar botu kullanmayı bilmeyen arkadaslar için 1 kez daha kısaca nasıl kurulacagını söylüyorum.
1-Botu rardan cıkarın ve RSro nun olduğu klasörün içine atın.
2-Srobot a 2 defa tıklayın.Başlat çubuğunda beliren aynı işarete 2 defa tıklayın.
3-Oyuna girdiğinizde ''Home'' tuşuna bastığınızda bot ayarları karşınıza gelecektir.Hedef göstermek yeterli
![]()
Link çalışıyor. OlmassaPower-Nfs_ demiş ki:link kaybolmuş,yeniden upload edebilirsin.
viewtopic.php?f=770&t=172626r3bellious demiş ki:bunu nerden türkçe yapacagız skıllerı yardım edebılırmısınız?