Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
yasar91 demiş ki:
Torrostade demiş ki:
Bu yeni botun gelmesi cok kotu oldu,bot sehirde silahciya gidiyor tam bolt almaya basliyacak oyundan atiyor oyunu 2 kere yeniden kurdum botuda 2 kere yeniden ama hala oyle oluyor kafayi yiicem
bende gayet düzgün çalışıyor ya senin charda bi problem olmasın başka charla denedin mi?
baska charda denemedimde charla ne alakasi olabilir ki ?Simdi sorun hall oldu gibi ama eline bardi aliyor buff basiyor ve hemen return cekiyor anlamadim gitti

ya skill vurmamaya başladı bu bot buff da basmıyo silah değiştirmiyo deli etti bende şu an baya lag var ondan olabilir mi? ortak bişey indiriyo galiba

Herkesde aynı beyler şu an bende de aynı.Buff basmıyor.Silah değiştirmiyor.Silah değiştirip buf basarsa return çekiyor.Ve imbue ler botta yok... Yeni botu bekleyeceğiz yada loader ı bekleyip ribota geçeceğiz son çaremiz :(

Evet bot düzeldi beyler... Sorunsuz kasıyor şimdi :P Hiç bi dosya eklenmedi herhangi birşey olmadı ama nedense dün akşam botlar bozulmuştu garip 8O

bot tam olarak düzelmedi bende ya life control basmıyo earth barrier koyuyorum onu basıyo ama lc y basmıyo

Dikkat ! az önce botu denedim.Ch skillerini vurmuyor... Bu yüzden eski botu silmeyin.Ben gibi eski botla ch charınız varsa kasın.eu varsa yeni botla kasın.Bende 2 side var diyorsanız Yapmanız gerekeni yazıyorum ;

Eski Bot ve Yeni Bot die 2 dosya açın ve eski botu eskiye yeni botu yeni ye atın. botun içinde SRO adında dosya var.Bunlardan birinin içine(Eski yada Yeni farketmez) Loginport : 5555 yazar. Bunu 5554 yazın.eski botu açıp ch charınıza yeni botu açıp eu charınıza girin bu sayede 2 tür charıda kasabiliceksiniz.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt