Sorun Çözüldü :) isro botla bunu açamıyorum diyenlerin yapması gereken şey botun içindeki SRO adlı txt i açıp login port u 5554 yapması. artık botunuz açılcakbenim hem isro hem rsro çalışıo şu an sorunsuz tsro yuda yapmayı düşünüom
Nesini beceremedin hacım ? Anlat derdine derman olalım Ben de çatır çatır kasıyor :)Toxicated demiş ki:Ben beceremedim botu, bot yoksa oyunda yok oynamayız olur biter
Sen hangi botu indirdin ? Ben şuanda ilk mesajda yazan botu indirdim ..emre67380 demiş ki:sen eski botu indirmiş olabilirsin yada oyuna update geldi onu yapmamış olabilirsin bi bak knk 2 sinden biri
Bot doğru cleint update ettinmi şuanki oyun versiyonu 1.008Toxicated demiş ki:Sen hangi botu indirdin ? Ben şuanda ilk mesajda yazan botu indirdim ..emre67380 demiş ki:sen eski botu indirmiş olabilirsin yada oyuna update geldi onu yapmamış olabilirsin bi bak knk 2 sinden biri
Wala benim 6sbot birde rbot ikisi super kasıyor bu arada rsro da lag -0 orasıda ayrı bir güzel..Toxicated demiş ki:Loader 'la normal girdiğime göre versionda sorun olmaması lazım, şimdi update olup olmadıgına bakmam için normal sro 'daki bütün charları kapamam lazım
peki sen botu nereye kurdun, lanet olasıca illa sildirecek kendisini bana Siz bide gelip böyle gayet normal kasıyor diyince iyice sinirlenip silmek istiyorum oyunuMelik demiş ki:Wala benim 6sbot birde rbot ikisi super kasıyor bu arada rsro da lag -0 orasıda ayrı bir güzel..Toxicated demiş ki:Loader 'la normal girdiğime göre versionda sorun olmaması lazım, şimdi update olup olmadıgına bakmam için normal sro 'daki bütün charları kapamam lazım
Ps: Boş ver deneme dc felan yersen denersin.
emre67380 demiş ki:knk sen gel msn e ben anlatacam en baştan beri sana detaylı anlatım gerekirse resimlerle filrtre ???? olarak ama onu bile ayarladım sana gösteririm hepsini sen msn gel yeter bu arada isro daki botu isro bot olanlar 2 sro bot nasıl atcaz die sorcaklar eminim . ben 2 sro botu açtım yapmanız gereken sadece SRO adlı dosyadaki Port u deiştirmek :) 2 sro bot bu şekilde açılıo hatta ben tsro yu bile açtım botla
Latin alfabesini kesinlikle kabul etmiyor. _1650_ gibi nickler koyabilirsin yada. _é_ß_é_ gibi :) Yada copy paste programı ile rusça nickte yazabilirsin.Prada demiş ki:Chara isim koyarken rakamida kabul etmiyor latin alfabeyide o problemin cozumunu yazmamissiniz ilk postta hmmm
|_YakOx33_| demiş ki:botta sorun yok pk2 yi halledemedim =/ bu arada oyunun max 80 olduguna emınmısınız roc mt. var haritada. oyundan bi rusa sordum 90 dedi bana.skill penceresindede 90 a kadar skiller acık