Sorun Çözüldü :) isro botla bunu açamıyorum diyenlerin yapması gereken şey botun içindeki SRO adlı txt i açıp login port u 5554 yapması. artık botunuz açılcakbenim hem isro hem rsro çalışıo şu an sorunsuz tsro yuda yapmayı düşünüom:P

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Ben beceremedim botu, bot yoksa oyunda yok oynamayız olur biter :P

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Start diyorum, bu sro 'nun klosorundeki client seçiyorum hoopp tam client açılmışken clienti update et diye hata veriyor .. Loaderla takır takır giriyorum .. Sorun ne bende anlamadım .. :roll:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
emre67380 demiş ki:
sen eski botu indirmiş olabilirsin yada oyuna update geldi onu yapmamış olabilirsin bi bak knk 2 sinden biri :wink1:
Sen hangi botu indirdin ? Ben şuanda ilk mesajda yazan botu indirdim ..

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Loader 'la normal girdiğime göre versionda sorun olmaması lazım, şimdi update olup olmadıgına bakmam için normal sro 'daki bütün charları kapamam lazım :lol:

Toxicated demiş ki:
Loader 'la normal girdiğime göre versionda sorun olmaması lazım, şimdi update olup olmadıgına bakmam için normal sro 'daki bütün charları kapamam lazım :lol:
Wala benim 6sbot birde rbot ikisi super kasıyor bu arada rsro da lag -0 orasıda ayrı bir güzel..

Ps: Boş ver deneme dc felan yersen denersin. :lol: :lol:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Melik demiş ki:
Toxicated demiş ki:
Wala benim 6sbot birde rbot ikisi super kasıyor bu arada rsro da lag -0 orasıda ayrı bir güzel..

Ps: Boş ver deneme dc felan yersen denersin. :lol: :lol:
peki sen botu nereye kurdun, lanet olasıca illa sildirecek kendisini bana :lol: Siz bide gelip böyle gayet normal kasıyor diyince iyice sinirlenip silmek istiyorum oyunu :P

Rsro diye bir dosya açtım rsro dosyaları oraya kopyaladım. İçine bot diye bir dosya açtım içine botu attım.

knk sen gel msn e ben anlatacam en baştan beri sana detaylı anlatım :D gerekirse resimlerle filrtre ???? olarak ama onu bile ayarladım sana gösteririm hepsini sen msn gel yeter :D bu arada isro daki botu isro bot olanlar 2 sro bot nasıl atcaz die sorcaklar eminim . ben 2 sro botu açtım yapmanız gereken sadece SRO adlı dosyadaki Port u deiştirmek :) 2 sro bot bu şekilde açılıo hatta ben tsro yu bile açtım botla :D:D

Sir Valek

Tanınıyorum
emre67380 demiş ki:
knk sen gel msn e ben anlatacam en baştan beri sana detaylı anlatım :D gerekirse resimlerle filrtre ???? olarak ama onu bile ayarladım sana gösteririm hepsini sen msn gel yeter :D bu arada isro daki botu isro bot olanlar 2 sro bot nasıl atcaz die sorcaklar eminim . ben 2 sro botu açtım yapmanız gereken sadece SRO adlı dosyadaki Port u deiştirmek :) 2 sro bot bu şekilde açılıo hatta ben tsro yu bile açtım botla :D:D

Filtre ayarını paylaşırsan güzel olur Emre.

Prada

Chara isim koyarken rakamida kabul etmiyor latin alfabeyide o problemin cozumunu yazmamissiniz ilk postta hmmm

Sir Valek

Tanınıyorum
Prada demiş ki:
Chara isim koyarken rakamida kabul etmiyor latin alfabeyide o problemin cozumunu yazmamissiniz ilk postta hmmm
Latin alfabesini kesinlikle kabul etmiyor. _1650_ gibi nickler koyabilirsin yada. _é_ß_é_ gibi :) Yada copy paste programı ile rusça nickte yazabilirsin.

botta sorun yok pk2 yi halledemedim =/ bu arada oyunun max 80 olduguna emınmısınız roc mt. var haritada. oyundan bi rusa sordum 90 dedi bana.skill penceresindede 90 a kadar skiller acık

Sir Valek

Tanınıyorum
|_YakOx33_| demiş ki:
botta sorun yok pk2 yi halledemedim =/ bu arada oyunun max 80 olduguna emınmısınız roc mt. var haritada. oyundan bi rusa sordum 90 dedi bana.skill penceresindede 90 a kadar skiller acık
Evet evet 80 değil bende sordum guilde 90 dediler. Bu char hangi serverda xD uzun olandamı kısa olanda mı :) Bu arada benim nickim 12 tane é :) Çaan yazan serverdayım. .pk2 de ne sorun var ?

Yukarı Alt