evet girmek sorun oluyomu beyler biraz ayrıntılı bi döküman hazırlasa biri iyi olmazma drop rate exp rate lvl max skill max ws ws .. anladınız beni modertaörler falen yardimci olsa :) daha iyi olmazmi

birisi rapid den upload edebilirse sevinirim ben burdan indiremedim bilg deki bi program engellio siteye girmemi :coffee:

Melik demiş ki:

Kod:
 Open Beta Açılmıştı. Oyuncuların %70 botkullanıyor.Banlamamların listesi hazırlanıyor.  Botla Savaş Başlamıştır.
Oyunda 2 adet server var Zeus ve Venera, Max. level 90 skillerde 90 dır, item rateler x1 çekilmiştir. Lag sıfırın altında dencek kadar az. Oyuna girdikden sonra char ismi koyarken _ ve rakamlar kullanın örnek _1907_ gibi latin alfebesini şimdilik kabul etmiyor. Ruslar bota karşılar elle kasılan bir silkroad olacak gibi.

- Resim Silinmiş.

Offical Site / Kayıt
http://www.silkroad.ru/auth/register/

- Resim Silinmiş.

Russian Client
Download
Download
Download

İngilizce Media.pk2
Download
Sunucu 1
Sunucu 2
Download
DeqedNooB demiş ki:
birisi rapid den upload edebilirse sevinirim ben burdan indiremedim bilg deki bi program engellio siteye girmemi :coffee:
sunucu 2 ye tıkla rapid o.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Rusçam ve Bulgarcam vardır biraz kendimi idare edecek kadar konuşabilirim,acaba başlasammı ecsroyu bırakıp :roll:

eet beta dan çıktı sanıyorum bende üyelik bile alamıoduk betayken :D şimdi tekrar açıldı acc ler hepsi 0 dan başlıo büyük olasılık beta bitti.

RoLL 102 demiş ki:
media.pk2 nedir beyler yardım edecek varmı :roll:
kısaca oyunun dil dosyası diyebiliriz.bizim verdiğimiz dil dosyasını sendekiyle değiştirince oyunumuz ingilizce oluyor.

Aslında Eski Sro yani İsro sıkıcı hale gelmişti benim için yeni bi baslangıc olabilir.....

Tesekkürler

Yukarı Alt