Server
Flora
Takımı
Galatasaray
magicstaff demiş ki:
S-bot un sitesinde OPEN yazıyor ..
Bugün parayı yatırsam alabilirmiyim acaba???

alım yaptığımızda ürün kalmadı diyor gün içerisinde son kez açılır 1 saat açık kalır bir daha da hiç açılmaz.

extraloob demiş ki:
magicstaff demiş ki:
S-bot un sitesinde OPEN yazıyor ..
Bugün parayı yatırsam alabilirmiyim acaba???

alım yaptığımızda ürün kalmadı diyor gün içerisinde son kez açılır 1 saat açık kalır bir daha da hiç açılmaz.

Ben parayı yatırayım olmadı iSro bot alırım ... Ne kadr dı :):)

PFFFF YA YETER BİRİ İLGİLENSİN BAŞLARIM BÖYLE İŞE BE :S BU BİLGİLERLE SBOT ALINDI DİYOSUNUZ HANGİ ÜYELİĞE ALINDI PARAYI BEN VERDİM SBOTU KİM ALDI BUNU SÖYLEMEK BU KADAR ZORMU 45 GÜNDÜR BEKLİYORUM 35 TANE PM ATTIM YA BU NE:S

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ramonmurat demiş ki:
arkdaşlar bende almak isiyorum nasıl olacak biraz bilgi verirseniz sevinirim
ödemenizi şu bilgilerden birisine yapıp gönderin, açıldığı gibi alırız :muck:

extraloob demiş ki:
ramonmurat demiş ki:
arkdaşlar bende almak isiyorum nasıl olacak biraz bilgi verirseniz sevinirim
ödemenizi şu bilgilerden birisine yapıp gönderin, açıldığı gibi alırız :muck:

Yahu Neden Kimse Beni İplememekte Israr Ediyor?? Ben Ödemeyi 45 Gün Önceden YaptımSorularımın Cevabını Bile Alamadım Daha?? Benim Verdiğim Bilgilerle Hangi Üye Sbot Edindi Bunu Bilmek Hakkım Değilmi :S:S:S

Fre3sTyLe demiş ki:
SuperStarDeejay demiş ki:
Yeni üyeler için S bot satışları kapanmıştır...!
Hacım sitede hala açık gözüküyor.Yoksa ben mi yanılıyorum :think:
Sitedeki open yazısını daha düzenlemediler tahminimce ama yeni üyelere satışlar kapandı.

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Fre3sTyLe demiş ki:
Yahu Neden Kimse Beni İplememekte Israr Ediyor?? Ben Ödemeyi 45 Gün Önceden YaptımSorularımın Cevabını Bile Alamadım Daha?? Benim Verdiğim Bilgilerle Hangi Üye Sbot Edindi Bunu Bilmek Hakkım Değilmi :S:S:S
Kod:
Ödemende bir problem olduğunu düşünüyorum.
:coffee:
Bunu Sana Düşündüren Nedir ?? Kahve İçmeyi Bırakta İşine Bak ! 45 Gündür Sbot Bekliyorum Ben Anladın? Ve Bu Ödeme Bilgileriyle Sbot Alındır Deniyor.. Bu Ödemeyi Ben Yaptım Ve Sbot'u Ben Almalıyım ? Burda Mantıksız Olan Bi Durum Varsa Söyleyin?

Eğer bir aksilik vs olmasaydı botun gelmiş olurdu şimdiye kadar.Emin olun ki bizler sizlerin iyiliği ve oyununuzu eğlencenizi kolaylaştırmak için buradayız.!

SuperStarDeejay demiş ki:
Eğer bir aksilik vs olmasaydı botun gelmiş olurdu şimdiye kadar.Emin olun ki bizler sizlerin iyiliği ve oyununuzu eğlencenizi kolaylaştırmak için buradayız.!
Emin Ol Ki Bende Burda Keyfime Yırtmıyorum Kendimi 45 Günlük Bir Gecikme Söz Konusu Hatalı Durumlar Düzeltildi 35pm Attım Ve Hala Cevap Gelmedi Dün Sabırla Bekliyorum Dedim Ve Bir Sürüde Pm Attım? Benim Yapabilceğim Bir Şey Yok ! İşinizi Doğru Yapmanızı Temenni Ediyorum...

Yukarı Alt