- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
sbot kapandı, gün içerisinde açılacaktır o vakit alırız.
magicstaff demiş ki:S-bot un sitesinde OPEN yazıyor ..
Bugün parayı yatırsam alabilirmiyim acaba???
extraloob demiş ki:magicstaff demiş ki:S-bot un sitesinde OPEN yazıyor ..
Bugün parayı yatırsam alabilirmiyim acaba???
alım yaptığımızda ürün kalmadı diyor gün içerisinde son kez açılır 1 saat açık kalır bir daha da hiç açılmaz.
ödemenizi şu bilgilerden birisine yapıp gönderin, açıldığı gibi alırızramonmurat demiş ki:arkdaşlar bende almak isiyorum nasıl olacak biraz bilgi verirseniz sevinirim
Hacım sitede hala açık gözüküyor.Yoksa ben mi yanılıyorumSuperStarDeejay demiş ki:Yeni üyeler için S bot satışları kapanmıştır...!
Yahu Neden Kimse Beni İplememekte Israr Ediyor?? Ben Ödemeyi 45 Gün Önceden YaptımSorularımın Cevabını Bile Alamadım Daha?? Benim Verdiğim Bilgilerle Hangi Üye Sbot Edindi Bunu Bilmek Hakkım Değilmi :S:S:Sextraloob demiş ki:ödemenizi şu bilgilerden birisine yapıp gönderin, açıldığı gibi alırızramonmurat demiş ki:arkdaşlar bende almak isiyorum nasıl olacak biraz bilgi verirseniz sevinirim
Yahu Neden Kimse Beni İplememekte Israr Ediyor?? Ben Ödemeyi 45 Gün Önceden YaptımSorularımın Cevabını Bile Alamadım Daha?? Benim Verdiğim Bilgilerle Hangi Üye Sbot Edindi Bunu Bilmek Hakkım Değilmi :S:S:S
Ödemende bir problem olduğunu düşünüyorum.
Sitedeki open yazısını daha düzenlemediler tahminimce ama yeni üyelere satışlar kapandı.Fre3sTyLe demiş ki:Hacım sitede hala açık gözüküyor.Yoksa ben mi yanılıyorumSuperStarDeejay demiş ki:Yeni üyeler için S bot satışları kapanmıştır...!
Bunu Sana Düşündüren Nedir ?? Kahve İçmeyi Bırakta İşine Bak ! 45 Gündür Sbot Bekliyorum Ben Anladın? Ve Bu Ödeme Bilgileriyle Sbot Alındır Deniyor.. Bu Ödemeyi Ben Yaptım Ve Sbot'u Ben Almalıyım ? Burda Mantıksız Olan Bi Durum Varsa Söyleyin?Fre3sTyLe demiş ki:Yahu Neden Kimse Beni İplememekte Israr Ediyor?? Ben Ödemeyi 45 Gün Önceden YaptımSorularımın Cevabını Bile Alamadım Daha?? Benim Verdiğim Bilgilerle Hangi Üye Sbot Edindi Bunu Bilmek Hakkım Değilmi :S:S:SKod:Ödemende bir problem olduğunu düşünüyorum.
Emin Ol Ki Bende Burda Keyfime Yırtmıyorum Kendimi 45 Günlük Bir Gecikme Söz Konusu Hatalı Durumlar Düzeltildi 35pm Attım Ve Hala Cevap Gelmedi Dün Sabırla Bekliyorum Dedim Ve Bir Sürüde Pm Attım? Benim Yapabilceğim Bir Şey Yok ! İşinizi Doğru Yapmanızı Temenni Ediyorum...SuperStarDeejay demiş ki:Eğer bir aksilik vs olmasaydı botun gelmiş olurdu şimdiye kadar.Emin olun ki bizler sizlerin iyiliği ve oyununuzu eğlencenizi kolaylaştırmak için buradayız.!