Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
dimemo demiş ki:
Fre3sTyLe demiş ki:
Yahu Neden Kimse Beni İplememekte Israr Ediyor?? Ben Ödemeyi 45 Gün Önceden YaptımSorularımın Cevabını Bile Alamadım Daha?? Benim Verdiğim Bilgilerle Hangi Üye Sbot Edindi Bunu Bilmek Hakkım Değilmi :S:S:S
Kod:
Ödemende bir problem olduğunu düşünüyorum.
:coffee:
Bunu Sana Düşündüren Nedir ?? Kahve İçmeyi Bırakta İşine Bak ! 45 Gündür Sbot Bekliyorum Ben Anladın? Ve Bu Ödeme Bilgileriyle Sbot Alındır Deniyor.. Bu Ödemeyi Ben Yaptım Ve Sbot'u Ben Almalıyım ? Burda Mantıksız Olan Bi Durum Varsa Söyleyin?
Bende dahil olmak üzere yüzlerce kişi sorunsuz botunu tahsil etti.Konuyu uzatmaya gerek yok.Konunun içeriğini bilmiyorum. :coffee: :coffee: :coffee:

Pm attıysan beklemelisin. Kendine bir sor. Neden herkez çatır çatır sbot aldı da ben alamıyorum ? Demek ki bir sorun var. Bu konuyla ilgili daha üst düzeydeki yöneticiler ilgileniyor.Ayrıca Extraloob.com ailesinin seni dolandırmak veya kandırmak gibi bir niyeti asla olmaz ve olamaz. Aksine iyiliğiniz için çalışıyoruz. İyi günler temenni ederim.

Aynı Konudaki Diğer Üyelerin Attığı Mesajlara Geri Dön Ve Sonra Benim Sorularıma Cevap Yaz. Bütün Üyeler Yaklaşık Olarak 6-7 Mesaj Attıktan Sonra Aldı Ve Hala ALmayanlar Var HERKES ALMADI ! Bu Herkes'e Bende Dahilim...

SuperStarDeejay demiş ki:
Pm attıysan beklemelisin. Kendine bir sor. Neden herkez çatır çatır sbot aldı da ben alamıyorum ? Demek ki bir sorun var. Bu konuyla ilgili daha üst düzeydeki yöneticiler ilgileniyor.Ayrıca Extraloob.com ailesinin seni dolandırmak veya kandırmak gibi bir niyeti asla olmaz ve olamaz. Aksine iyiliğiniz için çalışıyoruz. İyi günler temenni ederim.
Yahu Arkadaşım Anlatamyorum Heralde? Dünden Beri Sorun Nedir Onu Öğrenmeye Çalışıyorum? Siz Söylemeden Ben Ne Sorun Oluğunu Nerden Bilicem?:S Allah Aşkına Yapmayın Ya:S İlk Defa Alışveriş Yapmıyorum Ben Bu Sbot'u Arkadaşıma Alıyorum 45 Gündür Bekliyoruz Ayıp Yahu :S

Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
dimemo demiş ki:
Aynı Konudaki Diğer Üyelerin Attığı Mesajlara Geri Dön Ve Sonra Benim Sorularıma Cevap Yaz. Bütün Üyeler Yaklaşık Olarak 6-7 Mesaj Attıktan Sonra Aldı Ve Hala ALmayanlar Var HERKES ALMADI ! Bu Herkes'e Bende Dahilim...
Okan abininde 10 eli yok.Anca birer birer alabiliyor.Senle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.Yetkililer gelince sorun çözülür. :rolleyes1:

PS: Bu ; bu konuya son yorumumdu.! :byes:

Fre3sTyLe demiş ki:
dimemo demiş ki:
Okan abininde 10 eli yok.Anca birer birer alabiliyor.Senle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.Yetkililer gelince sorun çözülür. :rolleyes1:

PS: Bu ; bu konuya son yorumumdu.! :byes:
:?
Ps:Bencede Bilmediğin Konularda Yorum Yapma ..! :byes:

okan abi ben bilgileri arkadastan aldımda nsl alıcam sbotu hı almamıstım ben hep arkadsım almıstı yardımcı olursan sevınırım abi

Okan bey bi cvp versenız bu gun kesın acılcak mı sbot ben sıze oglen gonderdım bılgılerı onlar ile sbot alabilrimsiniz ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
breakup demiş ki:
bu arada çok saolun gerçekten geldim bi baktım açılmış ve botum alınmış EXL farkı. :headbang:
tekrar teşekkürler.. iyi çalışmalar... :mrgreen: :thumbsup:
biz teşekkür ederiz canımcım görevimiz :muck: :beer: :kalp:

Yukarı Alt