Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
djkaos demiş ki:
knight daha güzel şu an srodan

nankörlüğün bukadarı sana biişi demiyorum ben knigt mış o dandik atari oyumumu övmeyin burda abi ozaman gidin knigt oynayın sro sitesi burası istemeyen oynamaz çeker gider berbat fikirlerinizi kendinize saklayın

Eski sro boşverin bunları en baba oyundu :lol:
Dha ilerisini görmedik ama

hiç bişi anlamadım daha acık olursanız oyuna gıremedım ama suan kı ssler gusel devekusuna bınmıssın ee daha ıı dıılmı sılahları goremedım

Zardock demiş ki:
az önce arkadaslarla 8 li bir party kurup beraber kastık. aynı oyuna ilk basladıgım zamanlardakı gibi zevk aldım oyundan bence bu değişiklik güzel oldu
yanı benım görüşüm
benide bekleyin yarın sabaha biterse yukleme bende geliyom :mrgreen:

Jigsaw

Aileden
Bence oyun harika olmuş her şey çok güzel. Europe skillerinin efektleri falan çok güzel. Full int Wizard'ım ben çok eğleniyorum. Günde 180dk. ticket zamanı içinde normal Chinese charımı kasıyorum geri kalanında da Europan charımı.

o arkadaşlardan biride bendim hiç bu kadar zevk almadım :lolmuch:
Zardock demiş ki:
az önce arkadaslarla 8 li bir party kurup beraber kastık. aynı oyuna ilk basladıgım zamanlardakı gibi zevk aldım oyundan bence bu değişiklik güzel oldu
yanı benım görüşüm

BOSPHORUS demiş ki:
o arkadaşlardan biride bendim hiç bu kadar zevk almadım :lolmuch:
Zardock demiş ki:
yanı benım görüşüm
oyunu d/l edemiyorum mecbur gidip birinden almam lazım irfan abi sesimi duyyyyy

Arkadaşlar kaybolmasını istemediğiniz topicleri bir kenara kayıt edin, site eski haline dönünce tekrardan açarsınız topici Wink

ya :lolmuch: biz onumu dioz burda eu yu dioz çinlilere yenilikler güzel olmuş gibi biras ama avrupa berbat bişi bide 15 saniyede bir pot basılıyorya ona gıcık kaptım Mad

keçke europa ile bizim silkroad ile ırksavaşları olsa ama şartlar eşit olsa yane sikiller :mrgreen:
ParduS_ demiş ki:
Kod:
ewt arkadaslar tek kelımeyle oyundan sogumus bulunmaktayım 71-72 lvl e kadar kastıgım carı bıraktırmak ıcın ellerınden gelenı yapmıslar...
ne bıze gore ıtem ne bıze gore sılah gorebıldım nede oyle bahsedılenler gıbı oyun ıcınde pet satılımı...partı sıstemınden tutnda herseyı sacma...
bu kadara kastıgım car bosa gıttı...
nedenmı herkez yenı car acınca europalı olarak baslıyacaklar...
oyunu europa ve chınesee olarak ıkıye bolmuısler...
europa ıtemlerını cınlıler cın ıtemlerınıde europalılar kullanamıyorlar...
yanı adamlar bızı ufaladılar...
cunku zaten bastan secım yapamıyorsunkı europamı acsam cınlı mı acsam...

ıster katılın ıstersenızde katılmayın ama fıkırlerım budur^^

avrupa charlara yeni silahlar geliyor birkaçtanesini yazim aklınıza gelirse siz de yazın
--RTG roket atar
--ikili UZİ
--keleş
--el bombası
--sis bombası

valla beyenmeyen oynamaz ben sevdim bu halini avrupa charlarına ezik dedim 30++ wizard gördüm dowhangda tek eart nukeyle 6 tane eart ghost indirdi azım acık kaldı pvp teklif edip 38 lw charla girdim tek cekti orda kal geldi bana wizardan baska bütün charları ezik

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt