Bence güzel bir update , daha iyi oldu , hatta stall network , union yetki sayısı değişimi , wings gibi europen charları dışında gelen eklentiler de çok hoş Cool
ıyı guzel hosta ben dahıl bırcok kısnın bekledıgı gıbı bır yenıleme olmadı Evil or Very MadDark_Lord_ demiş ki:Bence güzel bir update , daha iyi oldu , hatta stall network , union yetki sayısı değişimi , wings gibi europen charları dışında gelen eklentiler de çok hoş Cool
??????SaGoPaKaJMeR demiş ki:başlığı küçültürmüsün Exclamation
bn de 16 lvl ken 19 lvl chinese strleri cok rahat yatiriodum....mc55filiz demiş ki:bence o kadarda kötü degil oyunda avrupa charı aç ne demek istedimi anlıcaksın avrupa charlı 15 sn de bir pot basa biliyor 15 sn pot dolma süresi var sizde 1 veya 2 saniye ikincisi pvplerini izledim 13 lw çinli 16 lw avrupalı asasini indirdi clericleri bilemicem hel basabildikleri için
bu yazıya bakıp cvp veriyorum.ParduS_ demiş ki:Kod:ewt arkadaslar tek kelımeyle oyundan sogumus bulunmaktayım 71-72 lvl e kadar kastıgım carı bıraktırmak ıcın ellerınden gelenı yapmıslar... ne bıze gore ıtem ne bıze gore sılah gorebıldım nede oyle bahsedılenler gıbı oyun ıcınde pet satılımı...partı sıstemınden tutnda herseyı sacma... bu kadara kastıgım car bosa gıttı... nedenmı herkez yenı car acınca europalı olarak baslıyacaklar... oyunu europa ve chınesee olarak ıkıye bolmuısler... europa ıtemlerını cınlıler cın ıtemlerınıde europalılar kullanamıyorlar... yanı adamlar bızı ufaladılar... cunku zaten bastan secım yapamıyorsunkı europamı acsam cınlı mı acsam...
ıster katılın ıstersenızde katılmayın ama fıkırlerım budur^^