Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Bence güzel bir update , daha iyi oldu , hatta stall network , union yetki sayısı değişimi , wings gibi europen charları dışında gelen eklentiler de çok hoş Cool

Dark_Lord_ demiş ki:
Bence güzel bir update , daha iyi oldu , hatta stall network , union yetki sayısı değişimi , wings gibi europen charları dışında gelen eklentiler de çok hoş Cool
ıyı guzel hosta ben dahıl bırcok kısnın bekledıgı gıbı bır yenıleme olmadı Evil or Very Mad
daha guzel olabılırdı hersey cınlıler ıcın xd
ama nerde adamlar herseyı avrupalılar ıcın hazırlamıs neredeyse...

hayır sorun yok sadece forum kurallarına göre büyük harfle başlık açmak yasaktır büyük harf le yazı yazmak yasaktır bende küçültürmüsün diyorum sorun bunun neresinde Question

ben acıklamalarımı vede paylasımlarımı yaparken baslık vs bakmıyorum...
buyuk yazmıs olabılırım...
duzenleme geregıde duymuyorum sonucta ıcerık baslıktan herzaman onemlıdır...
konuyu tasırmadan devam edelım kahvekeyfi

pfffffff

Aileden
Forumda büyük harflerle yazı yazmak bağırmak anlamına gelmektedir .Bu sitedede bağırmak yasaktır o yüzden başlıgını küçültürmüsün.
Bunları bir üye yaparsa da uyarın bu bir kural sen ben admin mod uye herkez uyacak.

kuralları bende bılıyorum fakat konuyu actıgım zaman baslıgı nasıl yazsam dıe dusunmedım...
neyse kuculturum Wink
maksat konu tasmasın ...

european lı charlara bıras daha onem verılmıs cnku çinliler 65+ european lar ise daha yenı basladılar en fzla 40 lvl var oda varmı bılmıom okadar bırakında bıras ayrıcalık verılsın :?!!!

boo

rank8
mc55filiz demiş ki:
bence o kadarda kötü degil oyunda avrupa charı aç ne demek istedimi anlıcaksın avrupa charlı 15 sn de bir pot basa biliyor 15 sn pot dolma süresi var sizde 1 veya 2 saniye ikincisi pvplerini izledim 13 lw çinli 16 lw avrupalı asasini indirdi clericleri bilemicem hel basabildikleri için
bn de 16 lvl ken 19 lvl chinese strleri cok rahat yatiriodum....

lan asıl siz ne saçma insanlarsınız kardeşim ozaman oynamıcaksınız adam yeni avatar yapıyor şöyle diyosunuz al joymaxın tuzağı lan almayın ozaman kardşeim ne kadar saçma şeyler yazıyosunuz adam güzel olsun die yeni şeyler yapıyor siz saçma kötü soğudum oynamayın lan ozaman almayın ozaman sizene alla alla saçma insanlar sizi ne yapsa kötü oluyor

bro her oyunda bu sistem böyle ama adamlar farklılık yaratmaya çalışmış..

ParduS_ demiş ki:
Kod:
ewt arkadaslar tek kelımeyle oyundan sogumus bulunmaktayım 71-72 lvl e kadar kastıgım carı bıraktırmak ıcın ellerınden gelenı yapmıslar...
ne bıze gore ıtem ne bıze gore sılah gorebıldım nede oyle bahsedılenler gıbı oyun ıcınde pet satılımı...partı sıstemınden tutnda herseyı sacma...
bu kadara kastıgım car bosa gıttı...
nedenmı herkez yenı car acınca europalı olarak baslıyacaklar...
oyunu europa ve chınesee olarak ıkıye bolmuısler...
europa ıtemlerını cınlıler cın ıtemlerınıde europalılar kullanamıyorlar...
yanı adamlar bızı ufaladılar...
cunku zaten bastan secım yapamıyorsunkı europamı acsam cınlı mı acsam...

ıster katılın ıstersenızde katılmayın ama fıkırlerım budur^^
bu yazıya bakıp cvp veriyorum.

katılmıyorum ben. China çar yüksek lv de gücü ortaya çıkıo ve euroları dizmeye başlıyo.Eu oyuna renk kattı bence. Eu - china hepsinin gücü eşit ayrlanmış oyun bence. Dediğim gibi 72 lv bunu anlakmak için çok düşük bir seviye.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt