dünya kupasını zevkini kaçırdı o düdükler :/ARKO demiş ki:Başım şişti bu nedir yahu gelir gelmez tv başına kuruldum hay izlemez olaydım birisi şu yamyamların elinden alsın şu zurnaları çiğ çiğ kafamızın etini yiyorlar
dünya kupasını zevkini kaçırdı o düdükler :/ARKO demiş ki:Başım şişti bu nedir yahu gelir gelmez tv başına kuruldum hay izlemez olaydım birisi şu yamyamların elinden alsın şu zurnaları çiğ çiğ kafamızın etini yiyorlar
Aynen ya ne illet birşeydir ilk maçtan nefret ettirdiler.ARKO demiş ki:Başım şişti bu nedir yahu gelir gelmez tv başına kuruldum hay izlemez olaydım birisi şu yamyamların elinden alsın şu zurnaları çiğ çiğ kafamızın etini yiyorlar
Avenger demiş ki:Schweppes demiş ki:Schweppes demiş ki:İlk gol Güney Afrika atar maç berabere biter...Schweppes demiş ki:İlk yarı bitti beklediğim gibi bu maç 1-1 bitecek...hmzsnmz demiş ki:Kimdi o önce afrika atacak sonra meksika 1-1 yapacak diye helal olsun valla
Mirage demiş ki:Bizm gruptan kimse bilemedi.Tek ben
Avenger demiş ki:IY 0-0 hiç beklediğim gibi değil hiç... zaten maçlarda zevk yok bide vuvuzela insanın kapatası geliyor
Avenger demiş ki:IY 0-0 hiç beklediğim gibi değil hiç... zaten maçlarda zevk yok bide vuvuzela insanın kapatası geliyor
+ingiltere+hollandaextraloob demiş ki:Avenger demiş ki:IY 0-0 hiç beklediğim gibi değil hiç... zaten maçlarda zevk yok bide vuvuzela insanın kapatası geliyor
ne varsa brezilya-arjantin-ispanya maçlarında olacak.
hmzsnmz demiş ki:Bu ne ya çok iğrenç maçlar oynanıyor. Şimdiden yarın ki Arjantin - Nijerya maçını beklemeye başladım.
TuRKs41 demiş ki:Yarışmada 6 puanım var
/Güncel.Mopneet demiş ki:
2010 Dünya Kupası Başlıyor!
Güney Afrika'nın ev sahipliğinde düzenlenip, 11 Temmuz'da sona erecek olan 19. Dünya Kupası yarın başlıyor.
Kupada ilk günün programı ;
12 Haziran Cumartesi
B Grubu
- Resim Silinmiş.
C Grubu
- Resim Silinmiş.
Bizlerde extraloob.com ailesi olarak durmadık ve kupa öncesinde siz değerli üyelerimizi kupadan anbean haberdar etmek için gerekli bölümleri açtık ;
2010 Dünya Kupası bölümünü ziyaret etmek için tıklayınız.
2010 Dünya Kupası Tahmin Yarışmasında yarışmacı olmak için tıklayınız.
Saygılarımızla,
- Resim Silinmiş.
+Schhh bune hacım ya arı gibi vız vız sesler çıkartıyorlar maça konsantre olabilsek duymayızda maçlarda konsantre olunacak nitelikte geçmiyorki pff.Smirnoff demiş ki:bu g.afrikalılarda beyin yok kendi takımlarını gaza getirme 0 sadece rakip takımı rahatsız ediyorlar kendi maçlarında anladım yapsınlar istedikleri kadarda diğer maçlarda çalıyolar 2 takım da rahatsız oluyor