- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
5 lira bastım 50 lira alacağım ahahahaha
Şeytanın yanında olsun baba güle güle harca parayıextraloob demiş ki:5 lira bastım 50 lira alacağım ahahahaha
Sambacı carlos iş başındaextraloob demiş ki:5 lira bastım 50 lira alacağım ahahahaha
evet her maç mı sıkıcı geçer yaa hiç bir maçtan zevk alamadım...hmzsnmz demiş ki:Çok sıkıcı geçiyor bu dünya kupası ya :/ :/
Bu arada Slovenya , Cezayir karşısında 1-0 önde maçta son dakikalar oynanıyor.
Kaleci sağolsun hepimiz 3 puanla başladık neredeyseAvenger demiş ki:Yeah günü 3puanla açtım ve 12 puanla kapatıcam
İlk maç tamam ama bu kadar da batırılmaz ki seyir zevki denen birşey var broextraloob demiş ki:yok yok vuvuzela sorunsuz da maçlar sorunlu atak yok saldırı yok herkes ilk maçlarda hasar almak istemiyor ve rolantide oynuyorlar gruplardan çıkılsın siz görün futbolu
İngiltere maçındada kaleci yatırmıştı eşitledikhmzsnmz demiş ki:Kaleci sağolsun hepimiz 3 puanla başladık neredeyseAvenger demiş ki:Yeah günü 3puanla açtım ve 12 puanla kapatıcam
heh o lanethmzsnmz demiş ki:@Avenger
Pantelic ^^
Fener krasici alsaydı 2 gün önce ne derdin çok merak ediyorum broextraloob demiş ki:ahahha dünya kupası üstadı oldum resmen gana fark yapar demiştim 1 yaptı neyse sağlık olsun 3 puanı kaptım gene ahahaha sırbistanmış ben sırbistanı kezman ile tarih yaptım yemişim krasiç'i alayı tospa işte gördük maçta ne olduklarını bunlardan birisini transfer etmek büyük hata olur gerçekten.