Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hmzsnmz demiş ki:
extraloob demiş ki:
ahahha dünya kupası üstadı oldum resmen gana fark yapar demiştim 1 yaptı neyse sağlık olsun 3 puanı kaptım gene ahahaha sırbistanmış ben sırbistanı kezman ile tarih yaptım yemişim krasiç'i alayı tospa işte gördük maçta ne olduklarını bunlardan birisini transfer etmek büyük hata olur gerçekten.
Fener krasici alsaydı 2 gün önce ne derdin çok merak ediyorum bro :P :lol:

Hem bu oyuncular hep böyle değil ki çoğu kendini kanıtlamış oyuncular. Bugün sadece kara bulutlar vardı üzerlerinde diye düşünüyorum.

bro o zaman zil takıp oynayacaktık, kejman'da olduğu gibi ahahahhaa makara:

Avenger demiş ki:
offf of jovanovic hakkında tam dün messinin oynayışından bile iyi nerdeyse falan diye konuşuyorduk oyunda çıkardı o pantesıctı onu almadı gitti en iyi adamı aldı :mrgreen:
Sırbistanın brezilya gibi kadrosu var neredeyse ganaya yenildi yazıklar olsun... daral:
walla bro gana eze eze alır diyorum sen gelmiş ne diyorsun kuzum kaç puanın var senin artık puana göre kaale alacağım yahu herkesi okursak uuu işimiz var herkes beni okuyacak bundan sonra zuahahhahaaaaa nasıl laftı ama inci hesabııııııııııııııııııııı :mrgreen: :twisted: :lol: :santa: nese: summer1:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Avenger demiş ki:
@extraloob
ovv bunu demiyecektin hırss yaptım summer2: summer2:
:mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :santa:

yemişim hırsını puanını söyle sana tospa olup olmadığını söyleyeyim inci akarrrrrrrrrr :mrgreen: :twisted: :lol: :santa: nese: makara: summer6: summer1:

Mopneet

Mopneet demiş ki:

2010 Dünya Kupası Başlıyor!

Güney Afrika'nın ev sahipliğinde düzenlenip, 11 Temmuz'da sona erecek olan 19. Dünya Kupası yarın başlıyor.

Kupada ilk günün programı ;

14 Haziran Pazartesi

E Grubu

- Resim Silinmiş.

F Grubu

- Resim Silinmiş.

Bizlerde extraloob.com ailesi olarak durmadık ve kupa öncesinde siz değerli üyelerimizi kupadan anbean haberdar etmek için gerekli bölümleri açtık ;

2010 Dünya Kupası bölümünü ziyaret etmek için tıklayınız.

2010 Dünya Kupası Tahmin Yarışmasında yarışmacı olmak için tıklayınız.

Saygılarımızla,

- Resim Silinmiş.​
/Güncel.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
italya-paraguay ilginç olabilir ve beklenen bomba bakalım hollanda ne yapacak hep derler ya, portakal orda kal :P

extraloob demiş ki:
italya-paraguay ilginç olabilir ve beklenen bomba bakalım hollanda ne yapacak hep derler ya, portakal orda kal :P
Hollanda bu tip turnuvalarda gruplara süper bir başlangıç yapar devamını getiremeyen bir takım. Danimarka ise kadrosunda pek çoğumuzun bilmediği oyunculardan kurulu bir nevi kapalı kutu bir takım. Elemelerde grubu lider tamamladılar Portekiz'in önünde. Dikkat edilmesi gerek ama ilk maçta Hollanda onlara şans vermeyecektir.

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt