- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
hmzsnmz demiş ki:Fener krasici alsaydı 2 gün önce ne derdin çok merak ediyorum broextraloob demiş ki:ahahha dünya kupası üstadı oldum resmen gana fark yapar demiştim 1 yaptı neyse sağlık olsun 3 puanı kaptım gene ahahaha sırbistanmış ben sırbistanı kezman ile tarih yaptım yemişim krasiç'i alayı tospa işte gördük maçta ne olduklarını bunlardan birisini transfer etmek büyük hata olur gerçekten.
Hem bu oyuncular hep böyle değil ki çoğu kendini kanıtlamış oyuncular. Bugün sadece kara bulutlar vardı üzerlerinde diye düşünüyorum.
bro o zaman zil takıp oynayacaktık, kejman'da olduğu gibi ahahahhaa
walla bro gana eze eze alır diyorum sen gelmiş ne diyorsun kuzum kaç puanın var senin artık puana göre kaale alacağım yahu herkesi okursak uuu işimiz var herkes beni okuyacak bundan sonra zuahahhahaaaaa nasıl laftı ama inci hesabıııııııııııııııııııııAvenger demiş ki:offf of jovanovic hakkında tam dün messinin oynayışından bile iyi nerdeyse falan diye konuşuyorduk oyunda çıkardı o pantesıctı onu almadı gitti en iyi adamı aldı
Sırbistanın brezilya gibi kadrosu var neredeyse ganaya yenildi yazıklar olsun...