Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi

Sarko on numaradırsarkolata demiş ki:rica ederim kardşeim

Sarko on numaradırsarkolata demiş ki:rica ederim kardşeim
çok teşekkür ediyorum kardeşimTafareL demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sarko on numaradırsarkolata demiş ki:rica ederim kardşeim![]()
![]()
Bilgisayarınızda uyumluluk sorunu olabilir gayet iyi çalışıyor şuan.olkasya demiş ki:client küçük halde kalıyo ama bizim srodan başka elemanlarda açılmış bende olmuyo
Hala aynıAutumn demiş ki:Çok kullanışlı beyler tavsiye ediyorum
Setting'e gir , Orada yukarıda yazan ip yerine kendi ip'ni yaz [Mbot'tan elde edebilirsin] Lakin ne parantez nede boşluk olmayacak. Aynı sorunu bende yaşıyordum böyle yaptım değiştierebaka demiş ki:sro client loading..te kalıyor başlamıyor ne yaparsam yapayım olmadı [VentureOnline] oynuyorum bununla ilgili acil yardım istiyorum :(
Çarını çalıcam virüs var kullanmaekinjan demiş ki:https://www.virustotal.com/tr/file/835b7d9fded4d3f8bb3b6cb1c8f7b0663cdfb324bc2077f7bc31ece8dd2428aa/analysis/
M ' BiLGiN demiş ki:Bu mesaj erebaka rumuzlu uyeden alinti yapildi
Setting'e gir , Orada yukarıda yazan ip yerine kendi ip'ni yaz [Mbot'tan elde edebilirsin] Lakin ne parantez nede boşluk olmayacak. Aynı sorunu bende yaşıyordum böyle yaptım değiştierebaka demiş ki:sro client loading..te kalıyor başlamıyor ne yaparsam yapayım olmadı [VentureOnline] oynuyorum bununla ilgili acil yardım istiyorum :(![]()