Gentleman
Tanınıyorum
Insallah a$iri derece asilma$sindir clientlesse :)extraloob demiş ki:ban list'i dört gözle bekliyorum bu kadar düzenli silk alırken banlanırsam şoke olurum.
Insallah a$iri derece asilma$sindir clientlesse :)extraloob demiş ki:ban list'i dört gözle bekliyorum bu kadar düzenli silk alırken banlanırsam şoke olurum.
Yooo yok öyle bir şey emin ol devam ediyor bugün soru işareti hatası verdi clientless'a geçti 4 saat clientless'da kastı sonra check'e girdi öyle durdu.Respect demiş ki:Clientless kullandım banlandım diyen arkadaslar
dikkat edin SBot'un clientless inden bahsediyoruz.. ondan banlanan henüz yok sanırım ?
@ Kemalist ???? işareti verince clientless e geçiyor gibi görünüyor ama Char oyundan düşüyor test ettim xP
SBot'u henüz denemedim ama, simdiye kadar herhangi kullandigim clientless olsada, aninda olmasa bile bir süre sonra ban yedi, bazisi kaldi tabi ama, cok az oran ile.. Tabi bilmiyorum bu Sbotun Clientlessi nekadar degisik iseRespect demiş ki:Clientless kullandım banlandım diyen arkadaslar
dikkat edin SBot'un clientless inden bahsediyoruz.. ondan banlanan henüz yok sanırım ?
@ Kemalist ???? işareti verince clientless e geçiyor gibi görünüyor ama Char oyundan düşüyor test ettim xP
clientlı oynamayı unuttum yahu o derece alıştım heroin gibiZeytin84 demiş ki:Insallah a$iri derece asilma$sindir clientlesse :)extraloob demiş ki:ban list'i dört gözle bekliyorum bu kadar düzenli silk alırken banlanırsam şoke olurum.
Hee demekki bende şansa o arada DC yedi..Kemalist demiş ki:Yooo yok öyle bir şey emin ol devam ediyor bugün soru işareti hatası verdi clientless'a geçti 4 saat clientless'da kastı sonra check'e girdi öyle durdu.Respect demiş ki:Clientless kullandım banlandım diyen arkadaslar
ps: hatta seninle konuştuğum clientless chat yapabiliyormuşuz dediğim soru işareti hatasıyla clientless'a geçmişti![]()
aynenUltraViole demiş ki:Paralı olan hic bir şeyde ban olmaz abi![]()
asil charini client'de biraksaydin bari :) risk'e ne gerek var, gerisini kostursaydin clientless'deextraloob demiş ki:clientlı oynamayı unuttum yahu o derece alıştım heroin gibiZeytin84 demiş ki:Insallah a$iri derece asilma$sindir clientlesse :)extraloob demiş ki:ban list'i dört gözle bekliyorum bu kadar düzenli silk alırken banlanırsam şoke olurum.![]()
![]()
Beklenen yorum.Zardock demiş ki:banlasın yine acarım
güzel cevaplardan birisi teşekkürlerMeddah demiş ki:ishade'deki para botlarında pre ve pet mevcut. yani adamlar silk alıyorlar. onlar ban yemediklerine göre sbot clientless kullanan da yemez derim.
Yanlış düşünüyorsun. Botu eğer internet cafeden parayla alyorsan öyle bir banlanırsınki..UltraViole demiş ki:Paralı olan hic bir şeyde ban olmaz abi![]()
Mighty bilirsin belki. bi ada drew_bentonun clientsiz oyuna giren ufak bi uygulaması vardı. ben bu uygulama ile 6 char kastım. hepsi 72+ oldu ve bir tanesi banlandı. bil bakalım hangisi? tabiki silk almadığım char. rev6 dan bak http://www.rev6.com/player.asp?id=1129412Mighty demiş ki:Bu botta cıkıcak bi yamukluk ama ne kestiremiyorum bot süper oyunu o kadar kolay hale getirmişki eğer banlanma olayı olmazsa bottaki eksikleride giderirlerse diğer botlar bitti demektir.
clientless olayı bence banlanacaktır. botta banlamak için çok sebep var bi kere bot zaten yasal değil. 2. clientless botlar banlanıyor 3. sü içinde pk2 gibi edit özellikleri var banlanırsak clockwork yuzunden banlanıcaz geçici olarak kullanıyorum bot her ne kadar 10 numara olsada güvenemiyorum sm cıkar cıkmaz sm ye devam.