SBOT Clientless Kullanan Banlanır mı ?

• Banlanır

Votes: 151 49,2%
  • Banlanmaz

Votes: 157 51,1%

• Total voters
    307
Clientless kullandım banlandım diyen arkadaslar

dikkat edin SBot'un clientless inden bahsediyoruz.. ondan banlanan henüz yok sanırım ?

@ Kemalist ???? işareti verince clientless e geçiyor gibi görünüyor ama Char oyundan düşüyor test ettim xP

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Respect demiş ki:

dikkat edin SBot'un clientless inden bahsediyoruz.. ondan banlanan henüz yok sanırım ?

@ Kemalist ???? işareti verince clientless e geçiyor gibi görünüyor ama Char oyundan düşüyor test ettim xP
Yooo yok öyle bir şey emin ol devam ediyor bugün soru işareti hatası verdi clientless'a geçti 4 saat clientless'da kastı sonra check'e girdi öyle durdu.

ps: hatta seninle konuştuğum clientless chat yapabiliyormuşuz dediğim soru işareti hatasıyla clientless'a geçmişti :headbang:

Gentleman

Tanınıyorum
Respect demiş ki:

SBot'u henüz denemedim ama, simdiye kadar herhangi kullandigim clientless olsada, aninda olmasa bile bir süre sonra ban yedi, bazisi kaldi tabi ama, cok az oran ile.. Tabi bilmiyorum bu Sbotun Clientlessi nekadar degisik ise

Kemalist demiş ki:
Respect demiş ki:

Yooo yok öyle bir şey emin ol devam ediyor bugün soru işareti hatası verdi clientless'a geçti 4 saat clientless'da kastı sonra check'e girdi öyle durdu.

ps: hatta seninle konuştuğum clientless chat yapabiliyormuşuz dediğim soru işareti hatasıyla clientless'a geçmişti :headbang:
Hee demekki bende şansa o arada DC yedi..

Bunu bilmiyordum harbiden aşmış bu bot..

Henüz bu botun Beta versiyonunda olduğumuz aklıma geldikce pro versiyonları hayal edemiyorum 8O

Gentleman

Tanınıyorum
extraloob demiş ki:
Zeytin84 demiş ki:
extraloob demiş ki:
ban list'i dört gözle bekliyorum bu kadar düzenli silk alırken banlanırsam şoke olurum.
Insallah a$iri derece asilma$sindir clientlesse :)
clientlı oynamayı unuttum yahu o derece alıştım heroin gibi :D :P
asil charini client'de biraksaydin bari :) risk'e ne gerek var, gerisini kostursaydin clientless'de

Bu botta cıkıcak bi yamukluk ama ne kestiremiyorum bot süper oyunu o kadar kolay hale getirmişki eğer banlanma olayı olmazsa bottaki eksikleride giderirlerse diğer botlar bitti demektir.

clientless olayı bence banlanacaktır. botta banlamak için çok sebep var bi kere bot zaten yasal değil. 2. clientless botlar banlanıyor 3. sü içinde pk2 gibi edit özellikleri var banlanırsak clockwork yuzunden banlanıcaz geçici olarak kullanıyorum bot her ne kadar 10 numara olsada güvenemiyorum sm cıkar cıkmaz sm ye devam.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Silkroad Online Oyununun Gündemini Oluşturan Oyuncuların Oluşturduğu Anket Sonuçlarını Heyecanla Bekliyoruz.

ishade'deki para botlarında pre ve pet mevcut. yani adamlar silk alıyorlar. onlar ban yemediklerine göre sbot clientless kullanan da yemez derim.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Meddah demiş ki:
ishade'deki para botlarında pre ve pet mevcut. yani adamlar silk alıyorlar. onlar ban yemediklerine göre sbot clientless kullanan da yemez derim.
güzel cevaplardan birisi teşekkürler :muck:

extra seçenekler eksik. oraya bide silk almazsa banlanır diye bir çekenek eklersen daha doğru bi oylama olabilir :D

Mighty demiş ki:
Bu botta cıkıcak bi yamukluk ama ne kestiremiyorum bot süper oyunu o kadar kolay hale getirmişki eğer banlanma olayı olmazsa bottaki eksikleride giderirlerse diğer botlar bitti demektir.

clientless olayı bence banlanacaktır. botta banlamak için çok sebep var bi kere bot zaten yasal değil. 2. clientless botlar banlanıyor 3. sü içinde pk2 gibi edit özellikleri var banlanırsak clockwork yuzunden banlanıcaz geçici olarak kullanıyorum bot her ne kadar 10 numara olsada güvenemiyorum sm cıkar cıkmaz sm ye devam.
Mighty bilirsin belki. bi ada drew_bentonun clientsiz oyuna giren ufak bi uygulaması vardı. ben bu uygulama ile 6 char kastım. hepsi 72+ oldu ve bir tanesi banlandı. bil bakalım hangisi? tabiki silk almadığım char. rev6 dan bak http://www.rev6.com/player.asp?id=1129412 :D

yani silk alıyosan rahat olacan. almıyosan bota bulaşmıcan.

Yukarı Alt